Milli futbolcu hakkında ByLock'tan gözaltı iddiası

Başakşehir’in sözleşmesini sürpriz bir şekilde feshettiği milli futbolcu Bekir İrtegün'ün havalimanında ByLock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı öne sürüldü.

SHABER3.COM

Başakşehir’in sözleşmesini sürpriz bir şekilde feshettiği milli futbolcu Bekir İrtegün'ün havalimanında ByLock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı öne sürüldü. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

İfadesinin ardından Bekir’in serbest kaldığı belirtildi.

Başakşehir’in sözleşmesini geçtiğimiz günlerde feshetmesinin nedeni olarak bu olduğu iddia edildi. İrtegün’ün telefonunda Bylock çıkıp çıkmadığı ise henüz öğrenilemedi.

Milliyet'in haberine göre, Başakşehirspor'un kısa süre önce sözleşmesini fesh ettiği defans oyuncusu Bekir İrtegün, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı. Yurt dışına çıkmak için havalimanına giden İrtegin'in pasaportunda "tahdit" olduğu öğrenildi.

Uluslararası yolculuklara engel olan "tahdit" kaydının, "F..." soruşturması kapsamında uygulandığı iddia edildi. İrtegün'ün adının havalimanlarına gönderilen genel listede bulunduğu belirtildi. Gözaltına alınan eski Fenerbahçeli defans oyuncusu ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

RESMİ TWITTER HESABINDAN AÇIKLAMA

Medyadaki bu söylentilerin ardından Milli Futbolcu Bekir İrtegün, resmi Twitter hesabından gözaltı söylentilerini yalanladı.




Başakşehir’den Bekir İrtegün sürprizi
(10 Temmuz 2017)

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk iddiasıyla yeni sezona hazırlanan Medipol Başakşehir’de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Kulüpten yapılan açıklamada takımın deneyimli oyuncularından Bekir İrtegün’ün sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiği ifade edildi.


<< Önceki Haber Milli futbolcu hakkında ByLock'tan gözaltı iddiası Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER