Milli maç saat kaçta, hangi kanalda?

Fransa'da düzenlenecek EURO 2016 Finalleri'nde mücadele edecek A Milli Futbol Takımı, bugün hazırlık maçında finallerde yer alacak İsveç ile Antalya'da karşılaşacak.

Milli maç saat kaçta, hangi kanalda?

Yapımı yeni tamamlanan Antalya Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak karşılaşmaHollanda Futbol Federasyonu'ndan Danny Makkelie yönetecek. Hessel Steegstra ve Patrick Langkamp'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakemlerimizden Mete Kalkavan olacak. Karşılaşma TV8'den naklen yayınlanacak.

Türkiye ile İsveç arasında oynanacak hazırlık müsabakası, aynı zamanda A Milli Futbol Takımı'nın geçtiğimiz aylarda tamamlanarak hizmete sunulan Antalya Stadı'nda oynayacağı ilk maç olacak. Bu karşılaşma, A Milli Futbol Takımı'nın Antalya'da oynayacağı üçüncü maç olurken, Antalya, 18 yıl aradan sonra bir A Milli Takım maçına ev sahipliği yapacak. Antalya'da en son maç Arnavutluk ile 21 Ocak 1998'deki özel maçtı.

BİLETLER TÜKENDİ

Bu arada Türkiye ile İsveç milli takımları arasında oynanacak hazırlık maçının biletleri günler önce tükendi. 18 yıl aradan sonra Antalya'da maça çıkacak A Milli Futbol Takımı'na büyük ilgi gösteren sporseverler, biletleri tamamen bitirdi.

Teknik direktör Erik Hamren'in Türkiye maçı için aday kadroya çağırdığı futbolcular içinde Trabzonsporlu Erkan Zengin, Kasımpaşalı Andreas Isaksson, Gençlerbirliği'nden Johannes Hopf ile bir dönem Türkiye'de de oynayan Olympiakoslu Jimmy Durmaz da bulunuyor. İsveç'in dünyaca ünlü yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in ise aday kadroya çağrılmasına rağmen, yorgun olduğu gerekçesiyle Türkiye'ye gelmedi.

Türkiye ile İsveç arasında bu akşam oynanacak maça takımların şu muhtemel 11'ler ile çıkması bekleniyor.

Türkiye: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Arda Turan, Oğuzhan Özyakup, Volkan Şen, Cenk Tosun

İsveç: Johannes Hopf, Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf , Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson, Jimmy Durmaz, Oscar Lewicki, Kim Källström, Erkan Zengin, John Guidetti, Marcus Berg

CİHAN
<< Önceki Haber Milli maç saat kaçta, hangi kanalda? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER