Minibüs beklerken beyin kanaması geçirerek vefat etti


Adana'da hastaneye gitmek için evinden çıkan 65 yaşındaki Halil İbrahim Gümüşgerdan, minibüs beklediği sırada geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Yaşlı adamın ölüm anı bir marketin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi'nde yaşandı. 65 yaşındaki Halil İbrahim Gümüşgerdan, sabah erken saatlerde hastaneye gitmek için evinin yakınlarındaki marketin önünde minibüs beklemeye başladı. Bir süre bekleyen yaşlı adam, daha sonra marketin kapısının bulunduğu yere yaslandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, yaşlı adam bir ara elini başına koydu, ardından ise yüz üstü yere yığıldı. Bu sırada okullarına gitmek isteyen öğrenciler de büyük panik yaşadı.

Burada bir işyerinde satıcı olan Mehmet Dülek, yaşlı adam düştükten sonra farkına vardığını belirterek, hemen ambulansı aradıklarını, ancak geç kalacağını fark edince bir araç durdurup hastaneye götürdüklerini söyledi. Ancak hastaneye ulaşamadan öldüğü belirlenen yaşlı adamın cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsinin ardından ailesine teslim edildi.vefat-etti-1972572.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Minibüs beklerken beyin kanaması geçirerek vefat etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER