Minik müzisyenlerden hasta kardeşlerine anlamlı bağış


Adana'da Piyano Öğretmeni Ayşe Özge Edemen ve 11 öğrencisinin, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Onkoloji ve Beyin Cerrahi Bölümü'nde yatan çocuk hastalar için verdiği konserden elde edilen 20 bin TL gelir hastane yönetimine teslim edildi.

Daha önce de birçok kez yardım konseri düzenleyen Ayşe öğretmen ve öğrencileri, bu kez de Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Onkoloji ve Beyin Cerrahi Bölümü'nde yatan çocuk hastalar için sahne aldı.

'Rock' temalı konserde, Ayşe öğretmen ve 6-17 yaş arası 11 öğrencisi, profesyonel müzisyenler eşliğinde en sevilen parçaları çaldı. Konserden elde edilen gelir hasta çocuklar için bağışlandı. Ayşe Özge Edemen, elde edilen 20 bin TL'lik geliri hastane yönetimine teslim etti ve Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova'yı ziyaret etti.

Edemen, konser sonunda hedefledikleri rakamın oldukça üzerine çıktıklarını bu bağlamda kendilerine destek olan öğrenci velileri ve Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova nezdinde Balcalı Hastanesi yönetimine teşekkür etti. Edemen, "Daha önce de birçok kez konser yaptık. Bu sefer de Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Onkoloji ve Beyin Cerrahi bölümünde yatan çocuk hastalar için öğrencilerim Ada Eray, Ali Efe Özdemir, Elif Naz Güler, İlayda Kulak, Lara Şenel, Minez Yıldırım, Serra Doğru, Rana Özer, Selin Sızmaz, Yavuz Karaca ve Yiğit Efe Kozan ile konser verdik. Tüm yardım sever konuklarımıza çok teşekkür ederiz. Yardım konserlerimiz devam edecek" diye konuştu.

Balcalı Hastanesi Beyin Cerrahi Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç Dr. Kerem Mazhar Özsoy'un da katıldığı ziyarette konuşan Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova, konserden dolayı onur duyduklarını ifade ederek, "Her yardım konseri önemlidir. Ama bu hasta çocuklarımıza, minik kardeşlerimize böyle bir bağış yapılması ayrı bir gurur kaynağı" dedi.

Taşova küçük büyük demeden gerçekleşen bu yardımların çok anlamlı olduğunu dile getirerek, bağış kültürünü kentimizde mutlaka geliştirmeliyiz ifadesini kullandı.

Taşova, daha sonra Ayşe Özge Edemen'e teşekkür sertifikası verdi. Taşova ayrıca ilerleyen günlerde hastanede yatan çocuklara yönelik farklı projelerle de bir arada olacaklarının altını çizdi. CİHAN
<< Önceki Haber Minik müzisyenlerden hasta kardeşlerine anlamlı bağış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER