Mossoro: Onun (Pereira) oyun tarzını arkadaşlarıma anlatıyorum


Medipol Başakşehir'in Brezilyalı futbolcusu Mossoro, eski hocası Vitor Pereira'dan öğrendiklerini takım arkadaşlarına anlattığını söyledi.

Medipol Başakşehir, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 15. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. İdman öncesi Medipol Başakşehir oyuncusu Mossoro, açıklamalarda bulundu.

Zor bir maça çıkacaklarını kaydeden Mossoro, "Bu maçın bizim için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Fenerbahçe şampiyonluğu kovalayan bir takım. Bizde Avrupa Kupaları'nda ki yerimizi almak istiyoruz. Ama bizim amacımız en azından bir puan almak. Çünkü bu alacağımız puan ya da puanlar ileride bizim çok işimize yarayacak. Şuan ligdeki konumumuz iyi ve bizde bu konumumuzu sabitlemek istiyoruz." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin hocası Vitor Pereira ile daha önce bir sezon çalıştıklarının hatırlatılması üzerine ise başarılı futbolcu, "Aslında ilginç bir deneyim olacak ve bu deneyimin sonunda kazanan taraf olarak ben çıkmak istiyorum. Pereira hem insan olarak hem de hoca olarak bende çok önemli bir yere sahip. Onunla bir sezonda çalıştım. Bunun bende artı yanları da var. Onun oyun tarzını az çok biliyorum. Ben de takım arkadaşlarıma bunu yansıtmak istiyorum. Ve bu maçtan pozitif sonuçla ayrılmak istiyoruz." dedi.
CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER