Motokuryelik yapan KHK’lı polis, trafik kazası sonucu vefat etti

Ankara Sincan’da bir kamyonun dorsesinden yola dökülen şeker pancarı küspesi nedeniyle motosikletinin hakimiyetini kaybeden motokuryelik yapan KHK’lı polis memuru Hasan Önal bariyerlere çarparak vefat etti.

SHABER3.COM

Tr724'ün haberine göre, Kaza, akşam saatlerinde Ankara’nın Sincan ilçesi Ayaş yolunda meydana geldi. Sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 06 AZ 5751 plakalı kamyonun damperinden yola küspe döküldü. Yola dökülen küspeyi fark etmeyen motokurye Hasan Önal (31), kayganlaşan yolda kontrolü kaybederek, bariyerlere çarptı.

KÜSPEYİ TAKİP EDEREK SÜRÜCÜYÜ YAKALADILAR

İddiaya göre durumu fark etmeyen kamyon sürücüsü ise yoluna devam etti. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde ise Hasan Önal’ın vefat ettiği belirlendi. Jandarma ekipleri, yola dökülen küspeyi takip ederek, kamyon sürücüsünü olay yerinden 5 kilometre ileride yakaladı.

Moto-kurye olarak çalışan KHK’lı polis memuru Hasan Önal’ın kısa süre önce evlendiği ve eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Deva Partisi sözcüsü Şahin: KHK’lıların feryadını duymanız için daha ne kadar can verilecek?

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Avukat İdris Şahin, iktidar ortaklarına KHK’lılarla ilgili çağrıda bulundu. Özellikle son dönemde dış politikada yaşanan ‘U’ dönüşlerine dikkat çeken Şahin, “İktidar ortaklarına sesleniyoruz; KHK’lıların feryadını duymanız için daha ne kadar can verilecek? Dışarıda normalleşme adına sıkılmadık düşman eli bırakmadınız, içeride hukuk devletine dönmek için daha neyi bekliyorsunuz?” ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Motokuryelik yapan KHK’lı polis, trafik kazası sonucu... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER