Muğla Valisi Çiçek şampiyon okçuları kabul etti

Muğla Valisi Çiçek şampiyon okçuları kabul etti

Muğla Valisi Amir Çiçek, Samsun'da 3-5 Şubat 2016 arasında düzenlenen Türkiye Minikler Salon Okçuluk Şampiyonası'nda bir kupa, bir rekor ve üç madalya alan dört sporcuyu makamında kabul etti. Sporculara Vali Yardımcısı Kamil Köten, Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ve antrenör Dr. Ejder Sönmez eşlik etti.

Yatağan ilçesinin Bencik köyünde aile hekimi olan Dr. Sönmez'in çalıştırdığı Muğlaspor Okçuluk Takımı, Samsun Tüyap Fuar Alanı'nda, 29 ilden 237 sporcunun katıldığı şampiyonada, takım sıralamasında 247 puanla Türkiye rekoru kırarak üst üste dördüncü kez şampiyon oldu. Makaralı yay kategorisinde Songül Lök birinciliği, Gülçin Balık ikinciliği, Sevda Yaka üçüncülüğü elde etti.

Başarılı sporcuların yetişmesi ve ülkede önemli derece elde eden sporcular ve antrenörlerle gurur duyduğunu ifade eden Vali Çiçek, Muğla'da yetişen okçuların bütün Türkiye'de, hattâ dünyada başarılar kazandığını söyledi. Gönüllü olarak çocukları yetiştiren Dr. Sönmez'i tebrik eden Çiçek, "Sporcularımızın ilimizi, hem Türkiye'de hem de dünyada uluslararası müsabakalarda başarılı bir şekilde teslim edecek güçlerinin olduğuna inanıyorum. Sporcularımızın her zaman yanındayız. Bu başarıyı uluslararası arenaya taşıyarak bayrağımızı dalgalandıracaksınız. Sporun yanında okul hayatınızı ihmal etmeyeceksiniz. İlimizde sizin gibi sporcularımız olduğu sürece alternatif turizm faaliyetlerinden olan spor turizmini geliştirmemiz daha kolay olacaktır." diye konuştu.

Disiplinli bir şekilde çok çalıştıklarını belirten sporcular da kürsüyü kapatarak takım olarak birinci olacaklarına inandıklarını, bu başarıdan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Konuşmaların ardından Vali Çiçek, sporculara hediye verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Muğla Valisi Çiçek şampiyon okçuları kabul etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER