Muslera sinyali verdi

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera, iyi bir teklif gelmesi durumunda kulüple oturup görüşebileceğini söyledi.

Muslera gülme krizine girdi

Galatasaray'ın yıldız file bekçisi Fernando Muslera, Rizespor ile 0-0 berabere kalarak Türkiye Kupası'nda finale yükseldikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Muslera, kötü geçen sezonda kupa finalinin kendilerini sevindirdiğini belirten Muslera, "Her zaman kupada final oynamak önemli bir başarıdır. Bir kupada final oynayacağımız için çok mutluyuz. Özellikle ligde başarısız olduğumuz böyle bir sezonda kupa aracılığıyla Avrupa'ya katılabilme şans bulabildiğimiz için çok mutluyuz" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ MAÇINA YÜKSEK MOTİVASYONLA ÇIKACAĞIZ"

Beşiktaş derbisi ile ilgili konuşan Uruguaylı, "Beşiktaş maçı kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Çok yüksek bir motivasyonla maça çıkacağız. 4. ya da 5. olarak ligi bitirme şansımız var, bu çok büyük bir hedef. Büyük bir motivasyonla maça çıkacağız" ifadelerini kullandı.

"İYİ BİR TEKLİF GELİRSE, KARAR ALMAK ZORUNDA KALABİLİRİZ"

Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki soruya "Taraftarlar iyi ve kötü günlerimde benimle birlikte oldular. Önümüzdeki sezon sonunda önemli bir teklif gelirse, ben ve kulüp oturur, konuşuruz. Benim 2 sene daha kontratım var, ben burada olmaktan mutluyum. Ancak iyi bir teklif gelirse, kulüp ve ben oturur konuşuruz ve bir karar vermek zorunda kalabiliriz" dedi.

Kaynak: Sporx
<< Önceki Haber Muslera sinyali verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER