Mustafa Denizli: Benim için artıları fazla olan bir 90 dakikayı geride bıraktık


Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Medicana Sivasspor'u 3 - 1 yendikleri maçta ortaya koydukları performansı, "Skor olarak da oyun olarak da benim için artı değerleri fazla olan bir 90 dakikayı geride bıraktık." şeklinde değerlendirdi.

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, Medicana Sivasspor'u 3 - 1 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, "İkinci yarıya başlama 90 dakikası olarak genel itibariyle iyi bir 90 dakika geçirdiğimizi söyleyebilirim. Geriye dönük baktığımız zaman şunlarda daha eksiğimiz diyebileceğimiz bir durum yok. Bu bizim için son derece umut verici bir hadise. Bunun üzerine koyarak devam edeceğiz. Sıkıntılı bir dönemi geride bırakmak üzereyiz. Takımımın bugün genel itibariyle benim değerlendirdiğim konu kazanma arzusu, mücadele ve oyunu bırakmama. Tabii bunun içinde taşıdığımız hatalarımız da var. Genel anlamda benim için artıları yüksek bir 90 dakika. Skor olarak da oyun olarak da benim için artı değerleri fazla olan bir 90 dakikayı geride bıraktık. Kazanmak tabii güzel. Hatalarımız tabii var ama başladığımız günden bugüne hatalarımızda azalma, çalışma kazanma isteği ve kolektif oyunda çabuk oyunda artıya gidişlerimiz var. Zorlu bir yarış, bu maratonda her şeyle karşılaşmanız mümkün. Dolayısıyla her hafta her maç kendi içinde zorluk dereceleri olan maçlar." ifadelerini kullandı.

Yoğun maç trafiğinde çalışma anlamında handikap yaşadıklarını da dile getiren Mustafa Denizli, "Bunu da mazeret olarak görmeme durumundayız. Bu akşam genel olarak düşündüğümüz şeylerin birçoğunu yaptık hatalarımızla birlikte. Son söz hatalarımızda azalma. İstediğimiz önemli konularda da artılarımız var. Bu akşam için yapacağımız değerlendirme bu." şeklinde konuştu.

DENİZLİ'DEN BURAK YILMAZ'A DESTEK

Taraftarların Burak Yılmaz'a gösterdiği tepkinin ve oyuncusunun hakkındaki düşünceleri sorulan Denizli, "Burak'a sözlü bir destek vermeme gerek yok. Oyuna devam etmesi onunla ilgili kararımı ortaya koyuyor. O koşullarda penaltı atması her türlü zorluk derecesini kaldırabilecek olduğunu göstermesi bizim için de Burak için de önemli. Bu takımın futbolcuları da taraftarları da en iyiyi yaşamayı hak ediyor. Bu en iyiyi yaşamak tek grubun elinde olamaz. Bunu birlikte yaşayacağız." cevabını verdi.

RYAN DONK, SAHADA DA HER ŞEYİNİ ORTAYA KOYAN BİR FUTBOLCUMUZ

Yeni transfer Donk'un performansıyla ilgili de Denizli, "Ryan Donk'un performansından son derece memnunum. Performansın içinde davranış biçimi ve ilişkiler de dahil. Bu manada pozitif elektriği arkadaşlarıyla da paylaşan bir futbolcu. Sahada da her şeyini ortaya koyan bir futbolcumuz. Çok kolay değil, takım değiştiren hedefleri farklı olan takımlarda futbolcularda daha zordur." dedi.

LİNNES, KUPA MAÇINDA OYNAYACAK

Diğer transfer Martin Linnes'in de kısa süreli çalışmama durumu olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, şöyle konuştu: "Geldiği günden beri de takımın en sağlıklı çalışan futbolcularından oldu. Yarın da çalışmaya devam edecek. Önümüzdeki kupa maçında da görev vereceğim."

TRANSFER

Bu arada Mustafa Denizli, transferlerle ilgili sorulara da "Transfer ihtiyaçtan dolayı yapılır. Transferi sadece bizim istememiz yeterli değil. Transferde belki bu akşam belki yarın akşam netleşebilecek bir durum olabilir." cevabını verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Mustafa Denizli: Benim için artıları fazla olan bir 90... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER