Mustafa Kamalak: 8 cenazeyi sahiplerine teslim etmişler


Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve beraberindeki heyet, Ankara Adli Tıp Kurumu önünde bekleyişleri devam eden acılı aileleri ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Kamalak, "Sanıyorum 8 cenazeyi sahiplerine teslim etmişler. Öbürleri için de büyük ihtimalle yarın teslim etme düşünceleri, gayretleri var." dedi.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak Adli Tıp Kurumu'na gelerek saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Beraberindeki heyetle cenazelerin teslimi için Adli Tıp'ın bahçesinde bekleyişlerini sürdüren aileleri tek tek ziyaret eden Kamalak, bahçede taziyelerde bulundu. Daha sonra Adli Tıp Kurumu'na geçen Kamalak, burada devam eden kimlik belirleme çalışmalarıyla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

Çıkışta açıklama yapan Kamalak şunları kaydetti: "Cenazeler teslim ediyor. Adli Tıp çalışanlarımız 24 saat görev başında. Ellerinden gelen gayreti sarf ediyor. Sanıyorum 8 cenazeyi sahiplerine teslim etmişler. Öbürleri için de büyük ihtimalle yarın teslim etme düşünceleri, gayretleri var. Cihaz meselesidir, alet meselesidir deniliyor. Eldeki aletleri 24 saat çalıştırmanın gayreti içerisindeler. Onlara da teşekkür ediyorum. Onlar da ellerinden gelen çabayı sarf ediyor. Neticede zaman meselesidir."

Öte yandan 28 cenazeden 6 cenazenin birinci dereceden yakınlarına ise halen ulaşılamadığı öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Mustafa Kamalak: 8 cenazeyi sahiplerine teslim etmişler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER