Mustafa Koç'un yarım kalan hayali

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in, Mustafa Koç'un vefatının ardından yayınladığı başsağlığı mesajı, Koç'un yarım kalan hayallerinden birini gündeme getirdi.

Mustafa Koç'un yarım kalan hayali

Ülker, “Biz Mustafa Koç'la birkaç kez iş yapmaya niyet ettik ama nasip olmadı.” ifadesiyle, birlikte girdikleri köprü ve otoyol ihalesinin iptaline işaret ediyordu.

İşadamı Mustafa Koç, ani bir kalp krizi ile geçen hafta hayata veda ederken bazı hayallerini de yarım bıraktı. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Koç'un vefatının ardından Twitter'dan üzüntüsünü dile getirirken, “Biz Mustafa Koç'la birkaç kez iş yapmaya niyet ettik ama nasip olmadı.” ifadesiyle bu projelerden birine atıf yapıyordu. Zaman'ın haberine göre; sürpriz ikili olarak adlandırılan Koç ve Ülker'in birlikte yol alacağı proje, Türk Telekom özelleştirmesinden sonra Türkiye'nin en büyük özelleştirmesi olan köprü ve otoyol ihalesiydi. Koç, diğer bir iptali de Kalamış Marina ihalesinde yaşamıştı.  Kalamış Marina'yı 1998'den bu yana işleten Koç Grubu, 2014 Mayıs ayında yapılan ihaleyi de 664 milyon doları vererek 30 seneliğine almıştı. Ancak Koç Grubu sürpriz bir açıklamayla bu hakkından vazgeçtiğini açıklamıştı.
<< Önceki Haber Mustafa Koç'un yarım kalan hayali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER