Mutlu Topçu: Rakibin 10 kişi kalması bir fırsattı ama değerlendiremedik

Mutlu Topçu: Rakibin 10 kişi kalması bir fırsattı ama değerlendiremedik

Medicana Sivasspor'a deplasmanda 3-0 yenilen Gaziantepspor'da Teknik Direktör Mutlu Topçu, "Rakibin 10 kişi kalması bizim için bir fırsattı. Böyle kötü oynadığımız bir dönemde, belki buradan daha iyi bir neticeyle ayrılabilirdik. Üzgünüz, çokta fazla söylenecek bir şey yok." dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Süper Lig'in 11. haftasında Sivas deplasmanında 10 kişi kalan rakiplerine 3 - 0 kaybettikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, maç öncesi zor bir maç olacağını kabul ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Sivasspor iyi bir takımdı ama şansız beraberlikler aldı. Dolayısıyla zor bir maçtı. 90 dakikalık periyodun 15 dakikalık bölümünü iyi oynadık ama ondan sonraki bölümünde tamamıyla oyun Sivasspor hâkimiyetindeydi. Oyunu tutma adına erken değişiklikler yaptık, ikinci yarının başında 2. değişikliği de yaptık. Rakibin 10 kişi kalması bizim için bir fırsattı. Böyle kötü oynadığımız bir dönemde, belki buradan daha iyi bir neticeyle ayrılabilirdik. Ama maalesef gelinen noktada skora baktığınız zaman oynanan oyundan memnun değiliz. Yukarılara çıkma ve daha iyi hedefleri kovalama adına bizim için bir fırsattı ama bunu değerlendiremedik. Üzgünüz, çokta fazla söylenecek bir şey yok. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirip, yaptığımız hataları bertaraf etmeye çalışacağız. Sivasspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Mutlu Topçu: Rakibin 10 kişi kalması bir fırsattı ama... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER