Nani ve Ronaldo'dan Türkiye'ye tur engeli

Macaristan ile Portekiz EURO 2016 F Grubu son maçında kozlarını paylaştı.

Nani ve Ronaldo'dan Türkiye'ye tur engeli

Turnuvanın en gollü karşılaşması olan müsabakada Macaristan ile Portekiz 3-3 berabere kaldı. Portekiz grubunu 3. tamamladı.

Bu sonuçla A Milli Futbol Takımı İtalya - İrlanda Cumhuriyeti, İsveç -Belçika maçlarının sonuçlarını beklemek zorunda kaldı. Bu maçlarda İtalya ve Belçika'nın rakiplerine kaybetmemesi gerekiyor.  

Karşılaşmaya hızlı başlayan Macaristan oldu. Dakikalar 19'u gösterdiğinde Zoltan Gera attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının bitimine dakikalar kala sahneye Fenerbahçe'nin Portekiz'li yıldızı Luis Nani çıktı. Nani attığı golle skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı. 

Macarlar ikinci yarıya adeta golle başladı. Dakikalar 47'yi gösterdiğide Balazs Dzsudzsak attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. 

Bu golden yalnız 3 dakika sonra Portekiz'in golü geldi. Real Madrid'in dünya yıldızı Cristiano Ronaldo attığı golle durumu 2-2'ye getirdi. 

Bu golün şokunu çabuk atlatan Macarisyan sadece 5 dakika sonra yeninden skor üstünlüğünü ele geçirdi. Balazs Dzsudzsak ceza sahası dışından attığı şahane golle takımını 3-2 öne geçirdi. 

Ronaldo'lu Portekiz maçı bırakmıyor. Dakikalar 62'yi gösterdiğinde Portekizli yıldız Ronaldo attığı 2. golle takımına beraberliği getirdi. Bu golün asisti 61. dakikada oyuna giren Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma'dan geldi. 

65. dakikada Macaristan takımı golü bulabilirdi ama Adam Szalai çektiği şut çerçeveyi bulmadı.

77. dakikada Portekiz , Ricardo Quaresma ile gole çok yaklaştı; fakat top kaleyi bulmadı... Aut.

80. dakikada Luis Nani kenara gelirken, yerine Danilo Pereira oyuna dahil oldu. 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-3 eşitlikle sona erdi. 

<< Önceki Haber Nani ve Ronaldo'dan Türkiye'ye tur engeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER