Narven Termal Kasaba, gayrimenkul sahiplerine tapularını dağıtmaya başladı

Narven Termal Kasaba, gayrimenkul sahiplerine tapularını dağıtmaya başladı

Türkiye ve Bolu turizmine katkı sağlayacak olan Narven Termal Kasaba, gayrimenkul sahiplerine tapularını dağıtmaya başladı. İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız, gayrimenkul tapularını dağıtmaya başladıklarını belirterek, "Sözümüzün yerine getirmek için bütün çalışmalarımızı devam ettiriyoruz, inşallah zamanında teslim edeceğiz." dedi.

İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız, Narven Termal Kasaba Bolu Dev Rezidans binasında basın açıklaması düzenledi. Türkiye'de ekonominin zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Yıldız, Türkiye'nin her zaman riskleri taşıyan bir yatırım yaparken mutlaka virajı görmek durumda olduklarına dile getirdi. Yaptıkları yatırımla Türkiye'deki grupların başında geldiklerinin altını çizen Yıldız, "Başta bu işe girerken zamanında ve süresinde teslim etme amacıyla girildiğini memleketimizde güçlü finansman desteğiyle desteklenmeyen bir proje erteleniyor. Bu ciddi güven kaybına yol açıyor. Sözümüzün yerine getirmek için bütün çalışmalarımızı devam ettiriyoruz, inşallah zamanında teslim edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

Proje'nin detayları hakkında bilgi veren Yıldız, projenin 2020 yılında tamamlamayı hedeflerini belirtti. Yıldız, "1+1, 2+1, 3+1 ve villalardan oluşan etaplar bulunmakta. Bunlarda kendi içlerinde yaz dönemi, bahar dönemi, kış dönemi ve sömestre dönemi olmak üzere ayrılıyor. En çok satılan dönemler sömestre dönemleri ve yaz dönemleri oluyor. Kış dönemleri daha uygun." diye bilgi verdi.

Satılan hisselerin gayrimenkul şeklinde yapıldığını kaydeden Yıldız, ev sahiplerine tapuları bu şekilde takdim ettiklerini söyledi. Yıldız, "Tapular miras olarak bırakılabiliyor. Ev sahibi kendisi geldiği gibi kiraya da verebiliyor. Normal bir dairede nasıl imkanlara sahiplerse burada da o imkanlara sahipler. 2014 yılında projeye başladığımızda 10 bin iken, şuan 14 bin civarında bu artış hızı devam edecek. İki büyük şehir arasında olduğu için yatırımcılara cazip geliyor. Yurt dışında bulunan bazı yatırımcılar kiraya vermek için daireler satın aldılar." diye konuştu.

NARVEN, BOLU TURİZMİNİ İKİ KAT ARTIRACAK

Türkiye turizmine ve Bolu'nun kalkınmasına önemli ölçüde katkı sağlayacak olan projenin 140 milyon TL'nin ilk etabı Aralık ayında açılacak. 250 milyon dolarlık bir yatırımla inşa edilen Narven Termal Kasaba, termal turizmin en büyük yatırımı olacak. Narven, 450 bin metrekare alanda 7 bin 200 kapasite ile Bolu turizminin katkısının iki katına çıkartacak. Narven projesi tamamlandığında haftalık bin 500 aile ağırlamayı hedefliyor. Ayrıca proje tamamlandığında 800 kişiye iş imkanı sağlamayı hedefliyor. Narven Termal Kasaba'nın şifalı suları kendi arazisinden çıkıyor. Birçok hastalığa fayda sağlayan ve rahatlatıcı etkisi ile yaşam kalitesini yükselten termal sular her evin banyosunda mevcut.

Misafirlerini birer haftalık zaman dilimlerinde hisseli gayrimenkul sistemi ile ağırlayacak olan Narven, bin 250 adet daire, 150 adet rezidans daire ve 230 otel odası ile toplamda 7 bin 200 yatak kapasitesine sahip olacak. Mimari projesi iki etap olarak hazırlanan Narven'in ilk etabının ilk bölümü Aralık 2015'te misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

NARVEN, BAŞKENT VE İSTANBUL'UN ORTASINDA

Bolu'nun doğal zenginliklerinin tam ortasında kurulan Narven; Bolu şehir merkezine 6 km, doğa harikaları Gölcük'e 10 km, Yedigöller'e 48 km, Kartalkaya kayak merkezine 26 km, Sünnetgölü'ne 86 km, Akçakoca'ya 82 km mesafede. Ankara'ya 190 km uzaklıkta bulunan Narven, İstanbul'a 230 km mesafede bulunuyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Narven Termal Kasaba, gayrimenkul sahiplerine tapularını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER