Nazlı Ilıcak: Tüm veriler, Perinçek'in dizayn edilmiş bir Amerikancı olduğunu gösteriyor

Nazlı Ilıcak: Tüm veriler, Perinçek'in dizayn edilmiş bir Amerikancı olduğunu gösteriyor

...
"2013 yılında yapıldığı ileri sürülen görüşmelerde Öcalan diyor ki: “Babası Sadık Perinçek’tir. Tüm veriler, Doğu’nun dizayn edilmiş bir Amerikancı olduğunu gösteriyor. O dönem Doğu yakalanınca, teslim oluyor. 1971’de ajanlaşmıştır. Özel Harp Dairesi’ne girdiği kesin. Daha önce de olabilir. Hatta babasından da olabilir. Aslında komuta Doğu’da değildir. Doğu sadece önde görünüyor. Komuta İsmail Hakkı Pekin’dedir. Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı’ydı. AKP’ye söyleyin Doğu ile ittifak yapıyorsanız, kutlu olsun. İran ile ilişkisi önemlidir… Doğu Perinçek, CIA’nın Neo-con’un darbesine en çok hizmet eder ama, anti Amerikancı görünüyor. ABD’nin en gerici darbe tezgâhlarının teoricisidir. Beraberindeki generaller de öyledir. Bunlar kullanılıp, köşeye atılan adamlardır. Erdoğan’ı da değiştirmek istiyorlar. Erdoğan direniyor; Kasımpaşalı ya! Ama ne olacağı belli değildir.”

Daha 2013’te, Öcalan bu yakınlaşmayı görmüş mü? Yoksa o görüşmeler daha sonraki yıllara mı ait? Tam bilemiyorum. Ama Doğu Perinçek’in derin güçlerle ittifakı hakkında önemli bilgiler veriyor.

Sonuç ortada… Tayyip Erdoğan yola çıkarken yanında olan en önemli isimleri kaybetti. Buna mukabil, Doğu Perinçek’in de içinde bulunduğu farklı ittifaklar kurdu. “Yola çıktıklarını, yolda bulduklarınla değiştirirsen, hem yolunu kaybedersin, hem dostunu” diye herkesin bildiği uyarı vardır. Galiba, şu anda, bu korkulan noktadayız."
...
<< Önceki Haber Nazlı Ilıcak: Tüm veriler, Perinçek'in dizayn edilmiş... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER