NBA All Star'ın ilk 5'leri açıklandı


12 - 14 Şubat tarihlerinde Kanada'nın Toronto şehrinde düzenlenecek All Star Doğu-Batı maçında konferans karmalarının ilk 5'i belli oldu.

Sosyal medya ve telefonlar üzerinden yapılan halk oylamasında Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant, 1 milyon 891 bin 614 oyla rakiplerini geride bırakarak en çok oy alan basketbolcu oldu.

NBA'nin bir diğer güçlü ismi Golden State Warriorslı Stephen Curry ise bir milyon 604 bin 325 oyla ikinci sırada yer aldı. NBA'deki temsilcimiz Oklahama City Thunderlı oyuncu Enes Kanter, 534 bin 499 oy ile ilk 7'ye girmeyi başardı.

Ortaya çıkan kadrolara göre Doğu'nun pivotu LeBron James, Batı'nın pivotu Kevin Durant olacak. Bu yıl 65.'si düzenlenecek olan Doğu-Batı maçının ilk 5'leri şöyle:

Doğu: Kyle Lowry (Toronto Raptors), Dwyane Wade (Miami Heat), Carmelo Anthony (New York Knicks), Paul George (Indiana Pacers), LeBron James (Cleveland Cavaliers).

Batı: Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Stephen Curry (Golden St
ate Warriors), Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder), Kawhi Leonard (San Antonio Spurs), Kevin Durant (Oklahoma City Thunder).

ENES'TEN TEŞEKKÜR

NBA'deki milli oyuncu Enes Kanter, oylama sonuçlarının açıklamasından sonra yaptığı açıklamada, verilen bütün destekler için teşekkür etti.

Twitter'dan açıklama yapan Enes Kanter, "Bana bir kez daha göstermiş oldunuz ki, NBA kariyerimde harcadığım her dakika ve emek; inandığım değerlerimizi, kültürümüzü, bayrağımızı temsil etme adına ne kadar da önemli. Dünyanın birçok yerinden gelen desteklerinizi üzerime yüklediğiniz bir sorumluluk kabul ediyor, bundan sonrası için bunlara layık olmak için daha çok çalışacağımı bilmenizi istiyorum.

Son olarak; birçoğunuzu tanımasam da desteklerinizi ve dualarınızı hissettiğimi ve sizleri sevdiğimi söylemek istiyorum. Her şey sizin de gönlünüzce olsun. Şimdilik Hoşçakalın!!!" ifadelerini kullandı.

NBA'de takım çalıştıran 30 antrenörün oylarıyla seçeceği 65. All-Star maçında yer alacak yedek oyuncular ise 28 Ocak'ta duyurulacak.



CİHAN
<< Önceki Haber NBA All Star'ın ilk 5'leri açıklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER