"Neden onay vermediniz onu anlamadık!"

İncirli - Sefaköy - Beylikdüzü metrosunun yapımı için Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan onay çıkmadığını belirten İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Milyonlarca vatandaşın kullanacağı İncirli - Sefaköy - Beylikdüzü metrosunun yapımını kimse engelleyemeyecek. Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır. Ama bir imza eksik. Neden?" ifadelerini kullandı.

SHABER3.COM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı'nın finansı bulunan 300 metrobüs alımını 2022 yatırım planına almadığını duyurdu.

İmamoğlu, İncirli - Sefaköy - Beylikdüzü metrosuna da onay verilmediğini duyuran İmamoğlu, "Neden" diye sordu.

Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Cumhubaşkanlığımız, finansını bulduğumuz 300 metrobüs alımını uygun görmemiş ve 2022 yatırım planına almamış. Sorun yok, o alımları yaparız. Ama milyonlarca İstanbullunun yaşadığı 3. Bölge’ye yapacağımız metronun finansı bile hazırken, neden onay vermediniz onu anlamadık!

Milyonlarca vatandaşın kullanacağı İncirli - Sefaköy - Beylikdüzü metrosunun yapımını kimse engelleyemeyecek. Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır. Ama bir imza eksik. Neden?"
<< Önceki Haber "Neden onay vermediniz onu anlamadık!" Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER