Nevşehir'de krosta şampiyonlar belli oldu


Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2015-2016 eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen okul sporları kros il birinciliği yarışları sona erdi.

Nevşehir Kamp Eğitim Merkezi yanında bulunan kros parkurunda yapılan yarışmalar küçük erkek, yıldız erkek, genç erkek, küçük kız, yıldız kız ve genç kız olarak 6 kategori, 40 takım ve 150 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Yarışmanın sonucunda dereceye girenlere ödül töreni düzenlenerek madalya ve kupaları takdim edildi. Yarışmalar sonunda küçük erkeklerde birinciliği Derinkuyu M. Akif Ersoy Ortaokulu, ikinciliği Derinkuyu Ortaokulu, üçüncülüğü İstiklal Ortaokulu, dördüncü sırayı ise Kaymaklı Ortaokulu elde etti. Yıldız erkeklerde birinciliği Derinkuyu M. Akif Ersoy Ortaokulu, ikinciliği Lütfü Pamukçu Ortaokulu, üçüncülüğü İstiklal Ortaokulu, dördüncü sırayı ise Karaburna Ortaokulu elde etti. Genç erkeklerde birinciliği Derinkuyu Çok Programlı Lisesi, ikinciliği Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi, üçüncülüğü Derinkuyu Zeliha Ekmekçi İmam Hatip Lisesi, dördüncü sırayı ise Derinkuyu Anadolu Lisesi elde etti.

Küçük kızlarda birinciliği Derinkuyu M. Akif Ersoy Ortaokulu (A), ikinciliği Derinkuyu Ortaokulu, üçüncülüğü Derinkuyu M. Akif Ersoy Ortaokulu (B), dördüncü sırayı ise Kaymaklı Ortaokulu elde etti. Yıldız kızlarda birinciliği Derinkuyu Ortaokulu, ikinciliği İstiklal Ortaokulu, üçüncülüğü Lütfü Pamukçu Ortaokulu, dördüncü sırayı ise Kaymaklı Ortaokulu elde etti. Genç kızlarda birinciliği Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi, ikinciliği Hacıbektaş Mesleki Teknik Lisesi, üçüncülüğü Ürgüp Çok Programlı Anadolu Lisesi elde etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Nevşehir'de krosta şampiyonlar belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER