'Nisan'da Adana'da mobil uygulama ile seyahatiniz kolaylaşacak


Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı için özellikle Adana dışından gelen ziyaretçilere yönelik bir mobil uygulama hazırlandı. Nerede ne yenir, Adana'da nereler gezilir, yemek yenilecek yerler, tarihi yerler gibi tüm bilgiler mobil uygulamada yer alıyor.

Ayrıca, ??karnaval?? programı bu hafta içi açıklandığında; hangi program nerede, hangi gün ve saat kaçta, oraya nasıl gidebilirim?" diye düşünülüyorsa, nisanda Adana'da mobil uygulamadan yararlanılabilir. Mobil uygulama ile karnaval sırasında günün 24 saati nerede ne yenir, ne içilir, nasıl eğlenilir gibi soruların cevabı hemen alınabilecek. Bu mobil uygulama ile ayrıca Adana'nın tarihi ve turistik yerleri hakkında da bilgiler verilecek. 'Nisan'da Adana'da' uygulamasını ücretsiz olarak cep telefonlarına veya mobil cihazlarına indirenler, sadece karnaval esnasında değil, her Adana'ya gelişlerinde bu uygulamadan devamlı yararlanabilecek.

Hem iOS hem de Android platformların mobil uygulama mağazalarından "Nisanda Adanada" adı ile aratarak kolayca ücretsiz bir şekilde indiribilir. CİHAN
<< Önceki Haber 'Nisan'da Adana'da mobil uygulama ile seyahatiniz kolaylaşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER