Odatv Cumhuriyet'le ilgili o sansasyonel haberi aşırmış

Oda TV'nin Murat İnam Haberi Çalıntı ÇıktıOda TV'nin Cumhuriyet Soruşturmasını yürüten savcı Murat İnam haberi çalıntı çıktı.

AKP ile Ergenekon balayı yaşıyor

Oda TV'nin Murat İnam Haberi Çalıntı Çıktı

Cemaatle birlikte hareket etmekle suçlanan Cumhuriyet Gazetesi’ne operasyon düzenleten Savcı Murat İnam’ın kendisinin, cemaat soruşturması kapsamında yargılandığı haberini ODA Tv sahiplendi ancak  ODA Tv’nin haberi gazetecilik deyimiyle “aşırdığı” ortaya çıktı.

Haber ilk önce bağımsız yargı platformu isimli twitter hesabında çıkmış. Oda TV ise konuyu tam iki gün sonra haberleştirmiş.

Bağımsız yargı platformunun Murat İnam tweeti 31 Ekim 2016 tarihinde saat 14.30’da atılmış. Oda tv ise 2 Kasım 2016’da konuyu haberleştirmiş.

İşte bağımsız yargı platformunun twiti.



İşte oda tv’nin haberi:

http://odatv.com/cumhuriyete-feto-operasyonu-yapan-savci-feto-uyeliginden-yargilaniyor-0211161200.html  

BARIŞ PEHLİVAN ÖZÜR DİLEMELİ

Bağımsız yargı platformunun twitine bakıldığında Oda TV’den Barış Pehlivan’ın haberi açıkça aşırdığı görülüyor. Olayı büyük gazetecilik başarısı olarak sunan Barış Pehlivan’ın mesleki olarak en azından bir özür borcu var.

Bağımsız yargı platformunun twitter hesabına bakıldığında, Nasuh Mahruki’nin soruşturmasını da Murat İnam’ın yürüttüğü ve konuyla ilgili benzer twitlerin yine atıldığı görülüyor.

Aktifhaber
<< Önceki Haber Odatv Cumhuriyet'le ilgili o sansasyonel haberi aşırmış Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER