Öğrencilerden Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen'e teşekkür


Dikmen Akşemsettin İlköğretim Okulu'nun yöneticileri ve minik öğrencileri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i makamında ziyaret ederek okullarına verilen destek dolayısıyla teşekkür plaketi sundu.

İlçedeki eğitim kurumlarına boya, badana, kapı, bahçe düzenlemesi, spor aletleri ve tadilat işleri gibi birçok alanda destek sunan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i, minik öğrenciler makamında ziyaret etti.

Yapılan çalışmalara ve okullarının yenilenmesine teşekkür etmek amacıyla Taşdelen'i ziyaret eden Dikmen Akşemsettin İlköğretim Okulu'nun yöneticileri ve öğrencileri, Çankaya Belediyesi'nin katkıları dolayısıyla bir de plaket sundu. Belediye'nin destek vermesinin ardından okullarında büyük bir değişiklik olduğunu belirten Okul Müdürü Metin Algül; "Çankaya Belediyesi'nin destekleriyle atıl durumda bulunan sekiz derslikli binamızı da kullanabilme imkanına kavuştuk." dedi.

TAŞDELEN: FİZİKİ KOŞULLARI KÖTÜ OLAN OKUL BIRAKMAYACAĞIZ

Çocuklarla tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Taşdelen, yaz aylarında 80 okulun tadilatını ve çevre düzenlemesini yaptıklarını belirtti. Toplumun temelinin eğitim olduğunun altını çizen Taşdelen, "Eğitime ve çocuklarımıza ne kadar çok emek verirsek geleceğimiz o kadar güvende olur. O nedenle okullarımıza yönelik çalışmalarımız devam edecek. Çankaya'da fiziki koşulları kötü olan bir tane bile okul bırakmayacağız." ifadelerinde bulundu.

Çocuklara, Çankaya Belediyesi'nin 'Bilim Hikayeleri Serisi' kitaplarından ve kırtasiye setlerinden armağan eden Taşdelen, miniklerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.


CİHAN
<< Önceki Haber Öğrencilerden Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen'e... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER