Okan Buruk: Oyunun genelinden memnun değilim


Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray'a karşı ortaya koydukları oyundan memnun olmadıklarını söyledi.

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray'a 3 - 1 mağlup olan Medicana Sivasspor'da Teknik Direktör Okan Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Saha içi yerleşimlerde sıkıntı yaşadık. 4 tane yeni oynayan oyuncumuz vardı. Bu dizilişte sıkıntı yaşadık. İlk yarı gol bulsaydık daha iyi olabilirdi. İkinci yarı ise rakip kaleye gitmekte ve oyun kurmakta zorlandık. Savunmada geçişlerde pas hatası yaptık. ikinci yarı hamleler yaptık ve golü de bulduk. 2 - 1'den sonra daha fazla rakip kaleye giden bir takım bekliyorduk ama olmadı. Oyunun genelinden çok memnun değilim daha iyisini bekliyordum. Çok önemli eksiklerimiz var. Bu anlamda Galatasaray'ı galibiyetinden dolayı kutluyorum. Hak ettikleri bir galibiyet oldu." ifadelerini kullandı.

Penaltılar hakkında da konuşan Okan Buruk, ilk penaltının doğru karar olduğunu ikinciyi ise görmediğini dile getirdi. Buruk, "Ancak verilmeyen kartlar vardı. Sinan Gümüş'ün bir sarı kartı vardı. 3 - 1 olduktan sonra bizim lehimize çaldı. Bizim açımızdan sevindirici. Biz faul yaptık biz kullandık." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Okan Buruk: Oyunun genelinden memnun değilim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER