Öldürülen kadın ve iki çocuğu defnedildi


Aydın'da cinnet geçiren 30 yaşındaki Fatih Y.'nin öldürdüğü eşi 20 yaşındaki Halime Y. ile çocukları 1 yaşındaki Polatcan ve 3 yaşındaki Gülfer defnedildi.

Efeler ilçesinde, Dükkanönü Camisi'ne götürülen cenazelerden anne bir tabuta, küçük çocuklar da bir tabuta koyuldu. Cenaze namazını kıldıran imam hatip Lokman Doğan, eşi ve çocuklarını öldüren baba için diyecek bir şey bulamadığını söyledi. Cenazeler daha sonra, Gülfer Y.'nin babası Mehmet Karcı'nın evinin önüne götürüldü. Burada dua edildikten ve helallik alındıktan sonra Germencik ilçesindeki Uzunkum Mahalle Mezarlığı'nda defnedildiler.

Kızının eşinden ayrıldığını, torunlarıyla birlikte kendisi baktığını belirten 54 yaşındaki Karcı, damadı Fatih Y.'nin idam edilmesini istedi. Onu cinayetleri işlemeye babası ve ailesinin ittiğini iddia etti. Cami çıkışında damadına "cani" diyerek seslenen Mehmet Karcı, "Senin de oğlan kardeşin, kız kardeşlerin var. Onların da Allah belasını versin. Seni dolduran baban. Şerefsiz adi, televizyonda seyret. Baban da seyretsin. Senin dolduran baban; 'Sen öldürmezsen, ben öldüreceğim.' dedi. Adaletten tek isteğim idamlık. Adaletten tek beklentim, direkt idam. Kızımı ve torunlarımı öldüren caniden hayır beklemesin devlet. Direkt idam. Böylelerine cezaevinde bakmasın devlet. Öldürülen çocuğun biri 1, diğeri 2 yaşında. Benim kızım da 20 yaşında. Onlara ben baktım ben büyüttüm. Ayrıldılar ben baktım. Cani pis mikrop deva ayı. Cenazelerin evlerine getirilmesinden sonra burada gözyaşları içerisinde dualar edildi, helallik istendi. Cenazeler ayrılırken damadına tepki gösteren deden Karcı damadı için idam isteyerek, "Adaletten tek isteğim idamlık. Adaletten tek beklentim direk idam. Kızımı ve torunlarımı öldüren caniden hayır beklemesin devlet. Direk idam. Böylelerine ceza evinde bakmasın devlet. Öldürülen çocuğun biri 1, diğeri 3 yaşında. Benim kızım da 20 yaşında. Onlara ben baktım, ben büyüttüm. Ayrıldılar, ben baktım. Cani, pis mikrop." şeklinde konuştu.

Aydın'da cinnet geçiren Fatih Y.'nin, 1 ve 3 yaşlarındaki iki çocuğuyla eşini, otel odasında bıçakla öldürdüğü iddia ediliyor. Vaka, dün gece Efeler ilçesi Ramazanpaşa Mahallesi, 23 Sokak'taki bir otelin 3. katında, 21 numaralı odada meydana geldi. Efeler Belediyesi'nde şoför olarak çalışan Fatih Y. ile Halime Y. bir süre önce boşanma kararı almışlar, dün gece yeniden görüşmek için otelde buluşmuşlardı. Halime Y. buluşmaya çocukları ile birlikte gelmişti. Olaydan sonra Fatih Y., ailesine telefon ederek eşini ve çocuklarını öldürdüğünü söylemiş, otel odasının kapısı kırılarak içeri girilebilmişti. Dün akşam gözaltına alınan zanlı Fatih Y., bugün emniyette ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevkedildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. CİHAN
<< Önceki Haber Öldürülen kadın ve iki çocuğu defnedildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER