Oraya bile atadılar!

Koza İpek Grubu’na kayyum atanmasına yönelik kararda tartışmalar bitmiyor. Grubun 2 ay önce devrettiği Atlantik Eğitim Kurumları’na da kayyum atandığı ortaya çıktı. Skandal yargıya taşınıyor.

Oraya bile atadılar!

An­ka­ra 5. Sulh Ce­za Ha­kim­li­ği ta­ra­fın­dan Ko­za İpek Hol­-din­g’­in şir­ket­le­ri­ne kay­yum atan­ma­sı­nın al­tın­dan bü­yük bir skan­dal or­ta­ya çık­tı.

Ha­ki­m, Ko­za İpek Hol­din­g ile hiç­bir ba­ğı ol­ma­yan At­lan­tik Eği­tim Ku­rum­la­rı­’na da kay­yum ata­dı. Ko­za İpek Hol­ding, iki ay ön­ce At­lan­tik Eği­tim Ku­rum­la­rı­’n­da­ki his­se­le­ri­ni Tur­gut Özal Üni­ver­si­te­si­’ne dev­ret­ti­ği or­ta­ya çık­tı.

HİÇ­BİR BA­ĞI YOK

At­lan­tik Eği­tim Ku­rum­la­rı­’nın Avu­ka­tı Şa­ban Yağ­cı da At­lan­tik Eği­tim Ku­ru­mu­’nun  Koza İpek Gru­bu ile hiç­bir ba­ğı­nın bu­lun­ma­dı­ğı­nı ifa­de et­ti. Ko­za İpek Hol­din­g’­in At­lan­tik Eği­tim Ku­rum­la­rı­’n­da­ki his­se­le­ri­ni iki ay ön­ce Tur­gut Özal Üni­ver­si­te­si­’ne dev­ret­ti­ği­nin al­tı­nı çiz­di. Yağ­cı, de­vi­rin ger­çek­leş­ti­ği­ an­dan iti­ba­ren or­tak­lı­ğın so­na er­di­ği­ni kay­det­ti.

İTİ­RAZ EDE­CE­ĞİZ

Ka­ra­ra şa­şır­dık­la­rı­nı söy­le­yen Yağ­cı, “Mah­ke­me böy­le bir hu­ku­ki skan­da­lı na­sıl yap­tı­ bil­mi­yo­ruz. Hu­ku­ken bü­yük bir skan­dal söz ko­nu­su. Ko­nuy­la il­gi­li iti­raz­da bu­lu­na­ca­ğız. Hu­ku­ki sü­re­ci baş­la­ta­ca­ğız. Mah­ke­me na­sıl böy­le bir ka­rar alır, an­lam ver­mek müm­kün de­ğil. Bu du­rum hu­kuk­suz ka­rar­la­rın na­sıl alın­dı­ğı­nı gös­te­ri­yo­r” de­di.

BUGÜN GAZETESİ
<< Önceki Haber Oraya bile atadılar! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER