Orhangazi Süleyman Şah Anadolu İmam Hatip Lisesi törenle açıldı


Geçen yıl temeli atılan ve 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan 24 derslikli, 2015 - 2016 eğitim öğretim döneminde faaliyete başlayan Orhangazi Süleyman Şah Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa; Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör, AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, Orhangazi protokol üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılış, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Ardından teşekkür konuşmaları gerçekleştirildi. Teşekkür konuşması için kürsüye gelen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, son on üç yılda 13 okul inşası yapıldığını belirterek, Orhangazi'de eğitime verilen destek ve öneme değindi.

Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz da okul inşaatının yapılması ve Orhangazi'de derslik sayısının artırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, öğrencilere başarılı olmaları temennisinde bulundu. Vali Yardımcısı Ergün Güngör ise Bursa bölgesinde 1 haftada 3 yeni imam hatip lisesi inşaatını tamamlayıp hizmete soktuklarını belirtti.

MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir de kürsüye gelerek, eğitim öğretimde uygun bir ortamın olmasının önemine değindi. "Böyle güzel bir ortamın yetişecek nesiller için hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan da okul inşaatında emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından dua edilerek açılış gerçekleştirildi. CİHAN
<< Önceki Haber Orhangazi Süleyman Şah Anadolu İmam Hatip Lisesi törenle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER