Osmanlıspor, Çaykur Rizespor hazırlıklarına başladı


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 12. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Osmanlıspor dört günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına başladı.

Dört haftalık kötü gidişe Eskişehirspor karşısında aldığı galibiyetle son veren Başkent ekibi, dört günlük iznin ardından bugün topbaşı yaptı. Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki idman 1,5 saat sürdü. Antrenmana, sakatlığı süren Webo ile ülkelerinin milli takımlarında bulunan Ndiaye (Senegal), Tisdell (Liberya), Lukasz (Polonya) ve Torje (Romanya) katılmadı.

Antrenman ısınma koşusuyla başladı. Haftanın ilk idmanında futbolcular topla yapılan dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi. Çalışma, tam sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Osmanlıspor hazırlıklarını yarın yapacağı çift idmanla sürdürecek. İlk antrenman saat 10.00'da akşam çalışması da saat 17.00'de başlayacak.

AKÇAY İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Bu arada Osmanlıspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, saçlarını ve sakallarını keserek imaj değişikliğine gitti. Akçay, verdiği bir söz nedeniyle imajını değiştirdiğini belirtti.

Öte yandan Osmanlıspor milli maçlar nedeniyle lige verilen arada PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor ve Kardemir Karabükspor ile Ankara'da karşılaşacak. İlk müsabakasını Adana Demirspor ile 13 Kasım Cuma günü oynayacak başkent ekibi, ikinci maçını da Kardemir Karabükspor ile 15 Kasım Pazar günü yapacak.

Osmanlı Stadı'nda oynanacak her iki karşılaşmanın başlama saati 18.00 olarak belirlendi.
CİHAN
<< Önceki Haber Osmanlıspor, Çaykur Rizespor hazırlıklarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER