Osmanlıspor taktik ağırlıklı çalıştı


Süper Lig ekiplerinden Ankara temsilcisi Osmanlıspor taktik ağırlıklı çalıştı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada iki hazırlık maçının ilkini yarın PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'la oynayacak olan Osmanlıspor, güne kuvvet ve dayanıklılıkla başlarken akşam ise taktik çalışması yaptı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı oynayacağı iki hazırlık maçıyla değerlendirecek olan Başkent ekibi Osmanlıspor, yarın Osmanlı Stadı'nda PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'la karşılaşacak.

Günü çift antrenmanla kapatan mor sarılılar sabah antrenmanında kuvvet, çabukluk ve dayanıklılığa yönelik çalışmalar yaparken akşam antrenmanında ise taktik ağırlıklı çalıştı. Tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay yönetiminde kulübün Batıkent Tesisleri'nde yapılan antrenmana oyuncular core çalışmasıyla başladı. Daha sonra 5'e 2 pas, hücum ve savunma organizasyonlarında bulunan ekip, dar alanda taktik ağırlıklı pas çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

1,5 saat süren çalışmalara tedavisi devam eden Pierre Webo ve ülkelerinin milli takımlarında bulunan Tonia Tisdell (Liberya), Lukasz Szukala (Polonya), Gabriel Torje (Romanya) ile Papa Ndiaye (Senegal) katılmadı.

Başkent ekibi, yarın saat 10.00'da antrenman yaptıktan sonra akşam 18.00'de ise PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'la Osmanlı Stadı'nda hazırlık maçı oynayacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Osmanlıspor taktik ağırlıklı çalıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER