Oy kullanmak için tatili yarıda kestiler

Oy kullanmak için tatili yarıda kestiler

İstanbul'dan tatil bölgelerine giden vatandaşlar, oy kullanmak için tatillerini yarıda keserek dönmeye başladı. Atatürk Havalimanı'nda bazı yolcular, bilet bulamadığı için Pazar gününü beklemeden İstanbul'a geldiklerini söyledi. Seçmenler, tüm vatandaşlara oy kullanmalarını ve sandığa sahip çıkmaları mesajını verdi.

Seçim döneminde tatil planlamasının ardından Antalya, Bodrum, İzmir, Dalaman gibi şehirlerde tatile giden vatandaşlar, oy kullanmak için dönmeye başladı. Tüm vatandaşlara yarın sandığa gitmeleri mesajını veren seçmenler, oylarına sahip çıkmalarını istedi.

Bodrum'dan tatilden dönen Murat İrengül, tatil planını buna göre ayarladığını söyledi. "Oy vermem gerekliydi" diyen İrengül, "Bunu isteyerek ve oyuma sahip çıkmak niyetiyle bu şekilde planladım ve bugün döndüm. Bodrumdaydım. Bütün seçmenlere tek mesajım var hepiniz oy kullanın. Oyunuza sahip çıkın." şeklinde konuştu.

Çocuğuyla birlikte tatilden dönen Ayşe Sırmabıyık ise vatandaşlık görevini yapmaya geldiğini aktardı. Bileti seçime göre aldığını anlatan Sırmabıyık, ülkenin söz konusu olduğunu, tatili bölmeye değeceğini sözlerine ekledi.

Birkan Ertan ise yapılacak olan seçimlerin ülkeye huzur getirmesini istedi. Tatilini seçime göre planladığını dile getiren Ertan, "Daha önceden belliydi seçim günü ona göre ayarladım. Bugün geldim yarın da oy kullanmaya gideceğim. Hayırlı bir iş yapacağız. Bütün seçmenler oy kullansınlar, oylarına dikkat etsinler. Verecekleri yeri çok iyi düşünsünler." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Oy kullanmak için tatili yarıda kestiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER