Özbek: Herkesin, Türk futbolunu geriye götürücü faaliyetlerden arınması gerek

Özbek: Herkesin, Türk futbolunu geriye götürücü faaliyetlerden arınması gerek

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig'in 9. haftasında oynayacakları Fenerbahçe derbisinin dostluk içinde geçeceğini ümit ettiğini ve derbi öncesi herkesin, yıpratıcı ve Türk futbolunu geriye götürücü faaliyetlerden arınması gerektiğini söyledi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde Galatasaray Store açılışında konuşan başkan Dursun Özbek, gündeme ilişkin soruları cevapladı.

'DERBİYE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM'

Özbek'e, ilk olarak hafta sonunda oynayacakları Fenerbahçe derbisi ve maça gidip gitmeyeceğini soruldu. Maça gitmeyi düşündüğünü belirten başkan Dursun Özbek, "Fenerbahçe de Galatasaray da Avrupalı rakiplerini yendi. Dolayısıyla Türk futbolu için iftihar geceleri oldu. Pazar günü oynayacağımız maç, Türk futbolu için çok önemli bir derbi. Dostluk içerisinde geçeceğini ümit ediyorum ve bekliyorum. Bizim artık bazı yıpratıcı, Türk futbolunu geriye götürücü faaliyetlerden arınmamız lazım. Ben bu manada kendi yönetimimi hazırladım. Pazar günü dostluk içinde oynanacak bir derbi olacak. Oraya büyük bir ihtimalle gitmek istiyorum. Tabii ki şartların oluşmasını da bekliyorum. Davet beklemiyorum. Bir iki husus var onların oluşmasını bekliyorum. Pazar akşam görüşürüz." diye konuştu.

'EN ÇOK GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU'

Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'ye karşı son dönemlerde galibiyet sayısı olarak geri kaldığının sorulmasına ise Özbek, "Bu zaman zarflarında yani son dönemlerde Galatasaray en çok şampiyon olan takım. Bence burada esas olan şampiyonluktur ve Galatasaray herkesten daha fazla şampiyon olmuştur." dedi.

'TARAFTARLARIMIZ SAVAŞAN BİR GALATASARAY İZLEYECEK'

Özbek, sarı kırmızılıların sezon başında performanslarını tam olarak sahaya yansıtamadıklarını kaydederek, "Biz şimdi bu seviyerele yani iyi seviyelere geleceğinden emindik. Aslıda şu anda tam istediğimiz durumda da değiliz. Onun için de taraftarlarımızdan sabır istedik. Bundan taraftarlarımız performansı daha yüksek olan, savaşan, yılmayan ve mücadele den bir Galatasaray izleyecek. Emeği geçen teknik heyete, yönetime ve sporcularıma teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız merak etmesinler onların özlediği şampiyon Galatasaray'ı çok kısa sürede en üst düzeyde ki performansıyla iliştireceğiz." diye konuştu.

'GALATASARAY'IN DOĞDUĞU YERE MAĞAZA AÇTIĞIMIZ İÇİN GURURLUYUZ'

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde Galatasaray ürünlerinin satıldığı GS Store'nin açılışını yapan başkan Özbek, "Galatasaray'ın doğduğu yere böyle bir mağaza açtığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Gelen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

10 katlı bir binada tüm katlarda hizmet verecek olan store açılışına Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray eski başkanları Ünal Aysal, Duygun Yarsuvat, Mehmet Cansun ve camianın önde gelen isimleri katıldı. Mevcut başkan Dursun Özbek ve eski başkanlar Duygun Yarsuvat ,Ünal Aysal ve Mehmet Cansun bir araya geldiği anda Duygun Yarsuvat'ın Ünal Aysal'ı görmezden gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Vatandaşların da oldukça ilgi gösterdiği açılış sonrasında başkan Özbek ve beraberindekiler mağaza içinde gezdi ve sohbet etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Özbek: Herkesin, Türk futbolunu geriye götürücü faaliyetlerden... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER