Özür polemiği: 'Biz işimize bakıyoruz, Tayyip Bey kavgaya'
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Eylül 14 2024
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'özür' açıklamasına dair ''Bu ülke daha yüksek tansiyon istemiyor. Bu ülke iktidardan hizmet bekliyor. Bugün yerelde CHP iktidardır, arı gibi çalışıyoruz. Biz işimize bakıyoruz Tayyip Bey kavgaya bakıyor'' ifadelerini kullandı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'özür' açıklamasında Gezi Parkı eylemcilerini hedef almasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Özel, Dilruba Kayserilioğlu ile görüştüğü için özür dilemesi gerekiyorsa iktidarın da Kadri Mısırlıoğlu'nun cenaze törenine devlet erkanının katıldığını söyleyerek ''O zaman Mısırlıoğlu'nun Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili sözleri için de Tayyip bey özür dilesin'' dedi.
Özgür Özel'in açıklamasından bazı kısımlar şöyle:
''Bu ülke daha yüksek tansiyon istemiyor. Bu ülke iktidardan hizmet bekliyor. Bugün yerelde CHP iktidardır, arı gibi çalışıyoruz. Biz işimize bakıyoruz Tayyip bey kavgaya bakıyor. Yok efendim Gezi, 10 senelik olaydan kavga çıkartacak. Vatandaş kavga isteyen sizi de görüyor, 'bir kavgam varsa yoksulluk kavgasıdır' diyen bizi de görüyor.
Erken seçim için en uygun tarih 2025 Kasım ayıdır. Bugünden seçimin gününü söyleyelim en büyük hakem kararını versin.''
''KİMSE KABADAYILIK TASLAMAYA ÇALIŞMASIN''
Özel Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'ın hakkında dava açmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel Akar'ın kendisi hakkında daha önce de dava açtığını ve davayı kaybettiğini belirterek şunları söyledi:
''Hulusi bey o gün 500 bin lira açıp bugün 100 bin liralık dava açıyorsa bugün zevahiri kurtarmaya çalışıyor. Kanun önünde doğruluğum ve haklılığım ispatlanmıştır. Artık o devirler geçti, kimse bulunduğu mevkiye dayanıp kabadayılık taslamaya çalışmasın.''
ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Gezi Parkı eylemerinde kadınlara ettiği hakaret içeren 'sürtük' sözü nedeniyle 'özür' dilemesi çağrısına yanıt veren Erdoğan ''Evet 11 sene sonra da olsa
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş2.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!3.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı4.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!8.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...9.'Bildiklerimi anlatacağım!': Ela Rümeysa Cebeci'nin ek ifadesi ortaya çıktı10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







