Paris Saint-Germain: 2 - Chelsea: 1


Stat: Parc Des Princes
Hakemler: Carlos Velasco Carballo, Roberto Alonso, Juan Yuste (İspanya)
Paris Saint-Germain: Trapp, Thiago Silva, Marquinhos, Maxwell, David Luiz, Verratti (Dk. 80 Rabiot), Lucas (Dk. 74 Cavani), Thiago Motta, Di María, Matuidi (Dk. 81 Pastore), Zlatan Ibrahimovic
Chelsea: Courtois, Ivanovic, Baba Rahman, Cahill, Azpilicueta, Fàbregas, Hazard (Dk. 71 Oscar), Mikel, Willian, Pedro Rodríguez, Diego Costa
Goller: Dk. 39 Zlatan Ibrahimavic, Dk. 78 Cavani (Paris Saint-Germain), Dk. 45+1 Mikel (Chelsea)
Sarı kartlar: Dk. 19 Zlatan Ibrahimavic, Dk. 70 Lucas, Dk. 71 David Luiz (Paris Saint-Germain), Dk. 38 Mikel, Dk 67 Pedro Rodríguez (Chelsea)

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fransa'da oynanan maçta Paris Saint-Germain ile İngiltere temsilcisi Chelsea Paris'te Parc Des Princes Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Ev sahibi Paris Saint-Germain 39. dakikada ünlü yıldızı Zlatan Ibrahimavic ile öne geçti, konuk Chelsea 45+1. dakikada Mikel'in golüyle eşitliği sağlasa da sonradan oyuna giren Cavani 78. dakikada attığı golle takımını 2 - 1 öne geçirdi.

Bu sonuçla Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain, bir hafta sonra oynanacak rövanş maçına Londra'da bir adım önde çıkacak.

BENFİCA - ZENİT MAÇINDA TEK GOL VAR

Bu arada Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda bu gece Portekiz'de oynanan Benfica - Zenit maçında ise ev sahibi ekip 90+1. dakikada Jonas'ın attığı golle sahadan 1 - 0 galip ayrıldı.

Konuk Rus temsilcisi Zenit'te Criscito 90. dakikada gördüğü ikinci sarı ve ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Paris Saint-Germain: 2 - Chelsea: 1 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER