Pirlo ve Ronaldinho hayali kuran Antalyaspor'a transfer yasağı


Sezon başında Samuel Eto'o'yu transfer ederek büyük sükse yapan, ara dönemde de Pirlo ve Ronaldinho'yu getirmek isteyen Antalyaspor, kötü haber geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), kırmızı beyazlı takımda 4 sezon forma giyen, ancak daha sonra ayrılan Uğur İnceman'ın, alacaklarına karşın açtığı mahkemeyi kazanması üzerine bu yönde karar verdiği iddia edildi.

Kırmızı beyazlı takımda iki yıl öncesine kadar kaptanlık yapan Konyaspor oyuncusu Uğur İnceman, Antalyaspor'dan alacaklarına karşın açtığı davayı kazandı. İnceman, Antalyaspor'dan alacağı olan 396 bin lira için yüzde 50 indirim yapılıp ödenmesini talep etmesine karşın Başkan Gültekin Gencer'in bu teklifi reddettiği öğrenildi. Teklifin reddedilmesi üzerine Antalyaspor'da bir dönem takım kaptanlığı da yapan İnceman konuyu yargıya taşıdı.

Mahkeme, geçen bu sürecin ardından Uğur İnceman'ı haklı bularak Antalyaspor'u borç, icra, avukat masrafları ve alacakların faiziyle yaklaşık 600 bin lira ödemeye mahkûm etti. Kulübe, İnceman'ın alacaklarından dolayı icra geleceği ve bazı banka hesaplarına da bloke koyulduğu iddia edildi. Ayrıca TFF'nin bu yüzden Antalyaspor'a transfer yasağı da getirdiği iddialar arasında.

BENZER DURUM SEZON BAŞINDA DA YAŞANMIŞTI

Antalyaspor'un iki sezon önce yollarını ayırdığı Gökçek Vederson ve Semih Şentürk'e 1'er milyon, Eyong Enoh'a 720, Giray Kaçar'a 700, Natxo Insa'ya ve Deniz Barış'a 450, Uğur İnceman'a 396, Isaac Promise'ye 390, Tita'ya 300 bin TL günü geçmiş borcu bulunduğundan dolayı kulüp lisansı alamaması durumu ile sezon başında puan silme ve transfer yasağı gibi durumlarla karşı karşıya gelmişti.

Antalyaspor'un benzer durumlarla sezon sonuna kadar sık sık karşılaşacağı iddia edilirken sıradaki ismin ise tüm masraflar dâhil 2 milyona yakın borç olan Semih Şentürk olduğu zikrediliyor.

Öte yandan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, yaptığı basın toplantısında Ronaldinho ve Andrea Pirlo transferleri son noktasında her konuda anlaşıldığını, ocak ayından itibaren gelmemeleri için hiçbir neden kalmadığını tek sorunun maddi kaynak olduğunu söylemişti. Gencer, transferin gerçekleşmesi için ise EXPO 2016'dan ve devlet yetkililerinden 5 milyon Euro destek beklediklerini belirtmişti.

hayali-kuran-Antalyaspora-transfer-yasagi-1944156.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Pirlo ve Ronaldinho hayali kuran Antalyaspor'a transfer yasağı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER