Podolski, oynamak isteği takımı açıkladı

Podolski, G.Saray’dan ayrıldıktan sonra doğduğu şehrin takımında oynamak istiyor.

Podolski, oynamak isteği takımı açıkladı

Galatasaray'la 2,5 yıl sözleşmesi bulunan Lukas Podolski, en büyük hayalinin Polonya’nın Gornik Zabrze takımında futbol oynamak olduğunu söyledi.

30 yaşındaki futbolcu Gornik Zabrze kulübünün taraftarı. Polonya doğumlu oyuncu bu kulübün internet sitesine konuştu. Poldi, geçtiğimiz aylarda ölen Gornik Zabrze Asbaşkanı Kryzsztofa Maja’ya bu takımda oynayacağına dair söz verdiğini hatırlatarak, “Bu benim hayalim, Zabrze’de görüşeceğiz” şeklinde konuştu. 

GALATASARAY’DA MUTLUYUM
G.Saray’da oynamaktan şikayetçi olmadığını, İstanbul’da yarım sezonun çok iyi geçtiğini anlatan Podolski, “Ancak şansız bir şekilde sakatlandım. Köln’de rehabilitasyon sürecimi geçiriyorum. Bir an önce sahalara dönmek istiyorum” diye konuştu. 

BENİM İÇİN ÖZEL MAÇ 
Polonya Milli Takımı ile Almanya’nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonasında aynı grupta olması hakkında da görüşleri sorulan Podolski, “İki takımın da turu geçeceğine inanıyorum” dedi. Poldi ayrıca, “Herkes Polonya doğumlu olduğumu biliyor. Polonya için güzel duygular besliyorum. Bu benim için özel maç olacak” dedi. Podolski’nin hayalini kurduğu Gornik Zabrze takımı şu an 16 takımlı Polonya liginde sondan ikinci sırada bulunuyor.

ÖZGÜR DÜŞÜNCE
<< Önceki Haber Podolski, oynamak isteği takımı açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER