Polis baba, şehit olan polis oğlunun taziyesini üniformalı olarak kabul etti


İlk görev yerindeyken şehit olan polis memuru Mahmut Bilgin'in, kendisi gibi polis olan babaYusuf Bilgin, üniformalı olarak gözyaşları içinde oğlunun taziyelerini kabul etti.

Teröristlerle Şırnak İdil'deki çatışmada şehit düşen 3 polis memurundan birisi olan 23 yaşındaki Mahmut Bilgin, bugün Ankara Beypazarı ilçesinde son yolcuğuna uğurlanıyor.
Mecburi hizmetini tamamlamaya 5 ay kala şehit olan Bilgin için evinin bulunduğu yerde taziye noktası oluşturuldu. Beypazarı'nda trafik polisi olan baba Yusuf Bilgin, üniformasını giymiş halde, gözyaşları içinde oğlunun taziyelerini kabul etti. Çok sayıda polis ile birlikte vatandaşlar aileye taziye iletmek için geldi. Şehidin cenazesi helallik alınması için evine getirilecek.

Bilgi ve Şevval adında iki kız kardeşi olan şehidin annesi Gülnur Bilgin'in acısını yakınları paylaşmaya çalıştı.

Bu arada Beypazarı Fatih Camii'nde öğleyin kılınması planlanan cenaze namazı, şehidin THY'de hostes olan kardeşinin ABD'de uçuş görevinden dönmesi beklendiği için ikindi namazına ertelendi. 23 yaşında hayatını kaybeden Mahmut Bilgin, kılınacak cenaze namazının ardından ilçedeki şehitlikte toprağa verilecek.

Polis-baba-sehit-olan-polis-oglunun-taziyesini-uniformali-olarak-kabul-etti-1990034.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Polis baba, şehit olan polis oğlunun taziyesini üniformalı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER