Ankara için aday olacağını açıkladı!

Mansur Yavaş, "2014'te Ankara için adayım" dedi.

Ankara için aday olacağını açıkladı!

2009’da yapılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde aldığı yüzde 27’lik oyla dikkatleri üzerine çeken Mansur Yavaş, 2014’teki yerel seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı.

Hürriyet'e konuşan Yavaş, “Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılması isteniyorsa artık zaman daralıyor. MHP’nin teşkilat bazında yaptırdığı anketlerde Mansur Yavaş isminin en üstte olduğunu biliyorum. Ancak somut bir çalışma ne yazık ki yok. Seçimler yaklaşıyor ve daha fazla beklemenin anlamı yok. En geç Ramazan bayramı sonuna kadar bekleyeceğim. Yapılan haksızlık giderilir ve aday olmam konusunda bir teklif gelirse hemen çalışmaları başlatacağım. Eğer bir gelişme olmazsa ekiplerimizle saha çalışmalarına başlayacağız. 2014 seçimlerinde aday olmayı kesinlikle düşünüyorum" dedi.

Yavaş'ın bu açıklamasına MHP'den jet cevap geldi. Partinin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Allah yolunu açık etsin. Kendisi özür dilesin. Mansur Bey nereden istiyorsa oradan aday olabilir" açıklamasını yaptı.
<< Önceki Haber Ankara için aday olacağını açıkladı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER