Bülent Arınç: Siyaseti bırakıyorum

Bülent Arınç, siyaseti bırakacak iddialarına cevap verdi.

Bülent Arınç: Siyaseti bırakacağım

  • Arınç: Aktif siyaseti artık bırakmam gerektiğine inanıyorum
"Siyaseten küs olduğunuz biri var mı?" şeklindeki soruya Arınç, "Şu an da yok" diye cevap verdi.  Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır programına katılacağını belirterek, "Sayın Başbakan davet ettiler, inşallah birlikte gideceğiz" dedi.
Siyasi yaşamı sırasında çocuklarını ihmal ettiğini belirten Arınç, "Ama şimdi torunlarımız da olunca onların ne kadar büyüdüğünü nasıl akıllı hareketler yaptığını görünca biraz daha işin farkına varıyorum. Aktif siyasete son verince biraz daha onlarla ilgilenmeye fırsat bulacağım" diye konuştu. Hafta sonu Diyarbakır ziyareti de sorulan Bülent Arınç, "İnşallah Diyarbakır'daki programlara katılacağım. Sayın Başbakan davet ettiler" şeklinde konuştu.
Bülent Arınç, siyaseti bırakacak iddialarına ilişkin şunları söyledi;
Bir defa uzun yıllardır siyasetin içindeyim. Aktif siyasete son vermek gerektiğine inanıyorum. 3-4 yıldan bu yana her çıktığım TV programında 3 dönemi olumlu karşıladığımı, siyasi aktif harekete son vermek gerektiğini söylemiştim. Bütün siyasetçiler için geçerli. Benden başka söyleyen olmadı. Her siyasetçinin aktif siyasete son vermesi ya da ara vermesi gerekiyor. Çocuklarımıza ya da torunlarımıza daha fazla zaman ayırmak mümkün olur. Ama sadece bu değil. Okuyup dinleneceğim. Aktif siyaseti noktaladığımda onlarla daha fazla ilgilenmeye çalışacağız
<< Önceki Haber Bülent Arınç: Siyaseti bırakıyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER