Aziz Babuşçu haftasonu programını açıkladı

Aziz Babuşçu, hafta sonu Kazlıçeşme'de miting yapacaklarını, ardından da Türkçe Olimpiyatları'na gideceklerini söyledi

Aziz Babuşçu: 'Önce Kazlıçeşmede, sonra Türkçe Olimpiyatındayız'

Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayları Samanyolu Haber'e değerlendiren AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, 15-16 Haziran'da Ankara Tandoğan ve İstanbul Kazlıçeşme Meydanı'nda gerçekleştirilecek 'Milli İradeye Saygı' mitingiyle ilgili konuştu.

Bu mitingin asla bir güç gösterisi olmadığının altını çizen Babuşçu, herkesi milli iradeye saygı göstermeye davet ettiklerini açıkladı. 

Gezi parkı olaylarını değerlendirerek, milli iradenin çıkardığı bir Başbakan'a karşı operasyon yapıldığını öne süren Babuşçu, bu sebeple mitingin 'Milli İradeye Saygı' ismi taşıdığını söyledi. 'Oynanan oyunun farkındayız, herkesi bu oyunu bozmaya davet ediyoruz' diyen Babuşçu, aynı gün Türkçe Olimpiyatlarının da finali olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu: "Biz organizasyon yaparken şunu da konuşuyoruz; Önce Kazlıçeşme'ye sonra Türkçe Olimpiyatları'na diyoruz. Bizim miting alanımızdan, olimpiyatlara geçmek isteyenler için ulaşım kolaylığı da sağlayacağız. Çünkü biz bu ülkede olup bitenlere hep birlikte şahitlik ediyoruz. Biz hem Kazlıçeşme'de bu duyarlılığı gösterirken, yine bu milletin gönül süvarilerinin müthiş organizasyonlarıyla şekillenecek Türkçe Olimpiyatlarının da aynı şekilde başarılı olmasını temenni ediyoruz. Önce Kazlıçeşme sonra Olimpiyatlar diyoruz."

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Aziz Babuşçu haftasonu programını açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER