BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den çarpıcı açıklama

Destici, bir gazetenin internet sitesinde yayınlanan ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun kar altındaki naaşının görüntülerini içeren yayınla ilgili açıklamada bulundu

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den çarpıcı açıklama

Samanyolu Haber'e konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kaza sonrası kurtarma ekiplerinin müdahalesi esnasındaki naaşına ait görüntülerinin yayınlanmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. 

Bu görüntülerin Yazıcıoğlu davasına bir katkısı olmayacağını dile getiren Destici, aksine bunların kendilerini ve Yazıcıoğlu ailesini derinden üzeceğini söyledi. 

Görüntüleri yayınlayan kuruluşla da irtibata geçtiklerini de belirten Destici, yayının yapılmamasına dair bir taleplerinin olmadığını sadece naaş görüntülerinin yayından çıkartılmasını istediklerini ifade etti: "Şehit liderimizin karlar altındaki görüntüsünü yayınlamanın davaya ne gibi bir katkısı vardır? Bu sadece bizi ve aileyi üzer. Biz o kurumla görüşüp sadece naaşının göründüğü kısımların çıkartılmasını istedik. Yoksa tabi ki biz de bu elim olayın aydınlatılmasını istiyoruz. Haber yapılmasın demedik, bu kısımları vermeyin dedik. Hatta gelelim yayına çıkalım, bu konuyla ilgili konuşalım dedik." 

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den çarpıcı açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER