Bahçeli: Bu pislikle Çankaya'ya çıkamazsın

MHP Lideri Bahçeli, Kırklareli'de hükümete sert sözlerle yüklendi..

Bahçeli: Bu pislikle Çankaya'ya çıkamazsın

  • Kırklareli'de vatandaşlara seslenen MHP Genel Başkanı devlet Bahçeli'nin hedefinde başbakan Erdoğan vardı. 
  • Erdoğan'ın meydanlarda kullandığı dile tepki gösteren Bahçeli, 2014 yılının terör örgütü PKK tarafından özerklik yılı ilan edildiğini söyledi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırklareli'nde hükümete sert sözlerle yüklendi. Yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna değinen Bahçeli'nin hedefinde Başbakan Erdoğan vardı. 

"Sen Adalet ve Kalkınma Partisi değil, 'Aldatma ve Kandırma Partisisin.' Sen AKP değilsin, 'Ayakkabı Kutusu Partisisin.' Sırtında da bu pislikleri taşıyan çuvalla Çankaya'ya çıkması söz konusu değil nefesi kesilir." diyen Bahçeli, yolsuzluk iddialarını örtmekle suçladığı Erdoğan'ın meydanlarda kullandığı dile "Böyle bir siyasi üslup aşağılanması ve çürümüşlüğü ortaya çıkıyor, Türk siyasi hayatı bir başka yöne doğru gidiyor. Bu böyle devam ederse, bu üslup bozukluğu bir çatışmayı beraberinde getirir. " sözleriyle tepki gösterdi...

Çözüm sürecini de eleştiren MHP Genel Başkanı, 2014 yılının terör örgütü PKK tarafından özerklik yılı ilan edildiğini savundu ve "Türkiyede PKK sorunu var, kimse alçaklık şerefsizlik yapıp Türkiye'de bin yıldır yaşadığımız kardeşliğimizi tahrik edip Kürt sorunu vardır diyemez." ifadelerini kullandı..

Bahçeli, Erdoğan'ın MHP için kullandığı yavru muhalefet sözüne de tepki gösterdi ve şunları söyledi:

"MHP'nin siyasi hayatta var olduğu zaman, Kasımpaşa'nın arka sokaklarında top koşturuyordun, sen yarın da ona benzer bir şey yapacaksın o zaman biz sana ne diyeceğiz." 

<< Önceki Haber Bahçeli: Bu pislikle Çankaya'ya çıkamazsın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER