Bülent Arınç'tan AK Partililere sır!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Büyük hatalar yapmazsak 3 dönem değil, daha 13 yıl AK Parti iktidarı devam eder" dedi

Bülent Arınç'tan AK Partililere sır!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Genel Merkezi'nde partililerle biraraya geldi.

AK Parti Hukuki ve Siyasi İşler Başkanları Eğitim ve Değerlendirme toplantısına katılan Arınç, 10 yılı değerlendirdi. "Büyük hatalar yapmazsak, millet bizi uzun yıllar iktidar yapar" dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç: "BÜYÜK YANLIŞLAR YAPMAZSAK, HATALAR İŞLEMEZSEK, ARAMIZA FİTNE FESAT GİRMEZSE DAHA 3 DÖNEM DEĞİL 13 DÖNEM DAHA AK PARTİ İKTİDARI DEVAM EDER."


AK Parti'nin icraatlarını anlatan Başbakan Yardımcısının hedefinde anamuhalefet partisi CHP vardı. Arınç CHP'ye sandık üzerinden yüklendi.

Bülent Arınç: "BİZİ ATATÜRK KURDU, BİZ DEVLETİ KURDUK, CUMHURİYETİ BİZ GETİRDİK DİYOR. BUNLAR BAŞARISIZLIKLARINI ÖRTMÜYOR. SEN PARTİ DEĞİLSİN BİR DEFA.. NEDEN 62-63 YILDIR İKTİDAR OLAMIYORSUN" 

Başbakan Yardımcısı Arınç üstü kapalı olarak BDP'ye de yüklendi. Kimlik siyasetinin yanlış olduğunu söyleyen Arınç, geçmişten örnek verdi.

Arınç: "GEÇMİŞTE BİRLİK PARTİSİ VARDI. ALEVİ YURTTAŞLARI İHYA ETMEK İÇİN KURULMUŞ BİR MEZHEP PARTİSİYDİ.  BAŞKALARI DA ONLARA KARŞI OLMAK İÇİN AYRI MEZHEBİ DAYANIŞMA İÇİNE GİRDİ. BU TÜRKİYE İÇİN ÇOK YANLIŞTI."
<< Önceki Haber Bülent Arınç'tan AK Partililere sır! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER