Burhan Özfatura: Kimse yeri doldurulmaz değildir

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Burhan Özfatura, yolsuzluk iddialarıyla ilgili hükümete sert çıktı: AKP’nin siyasi partiler mezarlığında yerini alması sürpriz olmayacaktır.

Burhan Özfatura: Kimse yeri doldurulmaz değildir

Tarih boyunca görülmüş hiçbir suç, yalan, yolsuzluk ve kanunsuzluğun gizli kalmadığını, er veya geç ortaya çıktığını ifade eden Özfatura, inkar ve yalanların bu durumu değiştiremediğini, aksine her yalanın yeni yalanlar doğurarak sahibini rezil ettiğini anlattı. Bunun yanısıra hakaretler, iftiralar, baskılar, suçlamalar, hayali senaryolar, antidemokratik uygulamalar ve kanunlara karşı otoriter bir hareket tarzı, yüksek perdeden konuşma ve tehditlerin, saf Müslümanları kandırmadan öteye geçmeyeceğini söyledi.

'EĞER ELİNİZE BELİNİZE HAKİMSENİZ BU İDDİALAR UMURUNUZDA OLMAZ'

Önemli olanın dürüstlükten ayrılmamak olduğunun altını çizen Burhan Özfatura, “Elbette herkesin düşmanı ve rakibi vardır. Telefonunuzu da dinler, hayatınızı da filme alırlar ancak dürüstseniz, elinize, dilinize ve belinize hakimseniz hiç umurunuzda olmaz. Yeter ki makam, servet, kadın üçgenine esir düşülmesin ama bu kadar çok suçlama varsa tüm internet kanalları yolsuzluk konuşmalarıyla dolup taşmakta ise iyice düşünüp taşınmak, daha ciddi savunmalar yapmak gerekir. 

"KİMSE YERİ DOLDURULAMAZ DEĞİL"

‘Biz yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele sözü vermiştik. Niçin ülke yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar ve yalanlar bataklığında boğulmaktadır?’ diye düşünülmesi icap eder. Kimse yeri doldurulmaz değildir. Hele bu perişan haliyle AKP hiç değildir. Kısa bir süre içinde AKP’nin de iktidardan gitmesi ve siyasi partiler mezarlığında yerini alması sürpriz olmayacaktır. Zira Cenab–ı Hakk'ın lütfunu ve Türk halkının desteğini iyi değerlendirmemiş, kendileri ve yandaşları adına istismar etmişlerdir. Kumarın, fuhuş ve zinanın, uyuşturucunun, cinayet ve tecavüzlerin artması ve ülkenin terörist ve bölücülere teslim edilmesi de ilave suçlardır. Halkımız bunun hesabını sormalıdır ve inanıyorum ki soracaktır. Ülkeyi, uçuruma sürükleyen bu ekipten kurtaracaktır.” dedi.

CİHAN

<< Önceki Haber Burhan Özfatura: Kimse yeri doldurulmaz değildir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER