CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan 'Miraç Kandili' mesajı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yayımladığı mesajda "Miraç Kandili vesilesiyle herkesi, kinden, garezden, yalandan, haksızlıktan, soygundan, yolsuzluktan uzak durmaya çağırıyorum" dedi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan 'Miraç Kandili' mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında "Bugün öylesine kutsal bir gün ki, tüm İslam alemi bugün Allah ile kul arasına hiç, ama hiç kimsenin giremeyeceğini bilir, inanır ve bu inancını tekrarlar" ifadesine yer verdi.

Barışa, huzura, kardeşliğe ve mutluluğa bu inançla ulaşılabileceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, mesajında, şunları kaydetti:

"O nedenle Miraç Kandili vesilesiyle herkesi, kinden, garezden, yalandan, riyadan, haksızlıktan, hukuksuzluktan, soygundan, vurgundan, yolsuzluktan, yetim malına el uzatmaktan ve kibirden uzak durmaya çağırıyorum. Çünkü, insanı insan yapan değerler de ancak böyle korunup, yaşatılabilir. Bu duygu ve düşüncelerle, İslam dünyasının ve vatandaşlarımızın Miraç Kandilini kutlar, bugünün uzlaşıya, hoşgörüye, insanca yaşama, hakça bölüşüme vesile olmasını diler, saygılar, sevgiler sunarım."

AA
<< Önceki Haber CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan 'Miraç Kandili' mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER