CHP'de beklenen oldu!

CHP Yöneticisi Adnan Keskin, Sarıgül'ün resmi başvurusunu yaptığını açıkladı.

CHP'de beklenen oldu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçen hafta yaptığı çağrıyı “En üst düzeyde yerini bulacak” diye cevaplayan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, bugün CHP Genel başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve beraberindekileri beklerken kendisini desteklemeye gelen taraftarlarına, “Bugün burada olanlar tarihe tanıklık ediyor” diye seslendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e makamında yapacakları ziyaret öncesi Şişli Belediyesi’nin önü Sarıgül taraftarları tarafından dolduruldu.

Sarıgül, belediye binasına girişte yaptığı konuşmada;

“Bugün tarihi bir gün. Bugün burada olanlar tarihe tanıklık ediyor. Burada olanlar ileride ‘biz o gün oradaydık’ diye söyleyecekler” dedi.

CHP heyeti belediye binasına geldiklerinde ise çiçekler ve alkışlarla karşılandı.

Adnan Keskin ve Mustafa Sarıgül el ele belediye binasına girdi. Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Keskin, "Oyunu bozma zamanı gelmiştir. Kimsenin bir diğerine dudak bükerek bakma hakkına sahip değiliz. Bu zorba iktidardan kurtulmak için birbirimizi sevmeye mecburuz. Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye yuvasına dönme kararını kutlamaya geldik. CHP ile ilişkisi bir kuru dilekle düzeyine indirelemeyecek kadar anlamlıdır. Hoşgeldin Mustafa Sarıgül" dedi.
<< Önceki Haber CHP'de beklenen oldu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER