CHP'nin kırmızı çizgilerini saydı!

Anayasa'nın ilk 4 maddesini kırmızı çizgileri olarak açıklayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, üniter yapıya dikkat çekti; "Garanti biziz" dedi

CHP'nin kırmızı çizgilerini saydı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çözüm sürecinde üniter yapının korunmasına dikkat çekti. Partisi adına garanti verdi.   

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu: "BİR ŞEYDEN EMİN OLMANIZI İSTERİM. CHP OLDUĞU SÜRECE BU ÜLKENİN BİRLİĞİNDEN BÜTÜNLÜĞÜNDEN, ÜNİTER YAPISINDAN KİMSE ENDİŞE DUYMASIN. ONUN GARANTİSİ BİZİZ." 

Kılıçdaroğlu, Adana'daydı. Şehirdeki ilk durağı Ticaret Odası oldu. Süreçle ilgili son değerlendirmesini burada yapan Kılıçdaroğlu herkesin endişe içinde olduğunu savundu; "CHP olarak barışı gerçekleştirmek için çalışıyoruz" dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu: "BU ÜLKEYİ KURAN KADROLAR CHP'LİDİR. BU ÜLKENİN BAĞIMSIZLIĞI, ÖZGÜRLÜĞÜ, BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ. BU BİZİM TEMEL GÖREVLERİMİZDEN  BİRİSİDİR... YETER Kİ BU ÜLKEDE BARIŞI VE HUZURU SAĞLAYALIM. BU BİZİM EN BÜYÜK HEDEFLERİMİZDEN BİRİSİDİR'

CHP lideri Adana'dan birlik beraberlik mesajları da verdi:

"KİMLİĞİMİZ NE OLURSA OLSUN. İNANCIMIZ RENGİMİZ SİYASİ GÖRÜŞÜMÜZ NE OLURSA OLSUN BU ÜLKEDE BARIŞ HUZUR İÇİNDE YAŞAMALIYIZ... 07-44 BU HEDEFE KİLİTLENECEĞİZ VE BUNU GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ÇABA HARCAYACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu, Adana programlarında yeni anayasa çalışmalarına da değindi. Anayasanın ilk dört maddesinin CHP'nin kırmızı çizgileri olduğuna dikkat çekti.  

Adanalı esnafın sıkıntılarını dinleyen Kılıçdaroğlu vaatlerde bulundu:

"SOSYAL GÜVENLİK DESTEK PRİMİ'Nİ SÖZ VERİYORUM KALDIRACAĞIZ CHP İKTİDARINDA" 

<< Önceki Haber CHP'nin kırmızı çizgilerini saydı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER