Erdoğan belgeleri açıkladı, Sarıgül cevap verdi!

Başbakan Erdoğan, Mustafa Sarıgül hakkındaki belgeleri açıkladı...

Erdoğan belgeleri açıkladı, Sarıgül cevap verdi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül hakkında açıklayacağını söylediği belgeleri kamuoyuyla paylaştı. Sarıgül ise Fatih'te düzenlenen mitingde Başbakan'a "hukuksuz dinleme" ile cevap verdi. 

Başbakan Erdoğan Ankara'daki aday tanıtım toplantısında CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenmiş ve Sarıgül'ün belgelerini açıklaması istemişti.

Ve Başbakan Erdoğan "açıklayacağım" dediği o raporları İstanbul'da partisinin ilçe başkan adaylarının tanıtım toplantısında açıkladı.

Erdoğan, "Bu komisyon belgesinin kapağı, ikincisi yapı ruhsatı. Usulsüz oynama yapılmış. Bu oynama sebebiyle yüzlerce milyon lira usülsüzlük yapılmış." diyerek elindeki belgeleri gösterdi. 

Mustafa Sarıgül ise İstanbul Fatih'teki seçim mitinginde konuştu. "Beni hukuksuz dinlediklerinin belgesi elimde." dedi.

Sarıgül, "İstiyorlar ki Sarıgül sinkaflı konuşsun. İstiyorlar ki Sarıgül'ü kendi bataklıklarına çeksinler. Yok öyle yağma, Sarıgül yumruğu çıkaracak ama sonra cebine koyacak. Mustafa Sarıgül'ü hukuksuz dinlediklerinin belgeleri şu an benim elimde." ifadelerini kullandı.





<< Önceki Haber Erdoğan belgeleri açıkladı, Sarıgül cevap verdi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER