Gökçek'ten bomba iddia: CHP genel başkanı o olacak

Gökçek'ten CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu kızdaradak bir iddia....

Gökçek'ten bomba iddia: CHP genel başkanı o olacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih  Gökçek, dünya belediyelerine, hizmet anlayışı ve sunumunda esin kaynağı olma  vizyonuna sahip olduklarını belirtti.

         Gökçek, Aydın Kültür Merkezi'nde AK Parti İl Teşkilatı'nca ''Lider Ülke  Türkiye, Yerel Yönetim Programı'' adı altında düzenlenen toplantıya katıldı.
         Toplantıda Ankara'da bugüne kadar hayata geçirdikleri projeler ile 2013  hedefleri hakkında bilgi veren Gökçek, ''Vizyonumuz dünya belediyelerine hizmet  anlayışı ve sunumunda esin kaynağı olmak'' dedi.

         Gökçek, belediye olarak altyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal  belediyeciliğe de büyük önem verdiklerini, bunun en az altyapı çalışmaları kadar  önemli olduğunu vurgulayarak, ''Bu hizmetleri yapmadığınız takdirde kentte huzuru  temin edemezsiniz'' diye konuştu.
         
         -Sarıgül değerlendirmesi-
         
         Sunumun ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan  Gökçek,  Aydın'ı, belediyecilik anlamında bir şey kazandırılmamış ve kasabaya dönmüş halde  bulduğunu söyledi.
         Gökçek, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye geçip  geçmeyeceğine ilişkin bir soru üzerine, ''Mustafa Sarıgül, CHP'den aday yapsınlar  ya da yapmasınlar, seçilsin ya da seçilmesin, yerel seçimlerden sonra CHP Genel  Başkanı olur. Kılıçdaroğlu da bunu biliyor, isterse iddialaşırım'' dedi.
         
<< Önceki Haber Gökçek'ten bomba iddia: CHP genel başkanı o olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER