Kamer Genç'ten tuhaf açıklama

CHP'li Kamer Genç: Bizim orada bunun karşılığı cinayettir.

Kamer Genç'ten tuhaf açıklama

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Meclis'te gazetecilerin sorularını cevapladı. Genel Kurul'da AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ile yapılan tartışmada sarf edilen sözlerle ilgili Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın açıklamalarının hatırlatılması üzerine Genç, "Savunulacak bir tarafı yok. Her şey ortada. Meclis tutanaklarını kaldırıyorlar ki, o gün birleşim yapılmamış gibi açıklama yapacaklardı. AKP'liler genel başkanından, meclis başkanından bakanlarına kadar bu iş karşısında sessiz kaldılar. Bugün kısa bir açıklama, o da formalite. Bana yapılan hakaretin altında kalmak mümkün değil. Bizim orada bunun karşılığı cinayettir. Daha şoku atlatmış değilim" diye konuştu. 

"O DA ERDOĞAN'IN DEDİĞİNİ YAPMIŞTIR"

Aslan'ın Komisyon Başkanlığı'ndan istifa ettiğinin hatırlatılması üzerine Aslan, "O gün, Başbakan Erdoğan bunu tahrik etmiştir. Erdoğan beni hedef gösterdi, o da Erdoğan'ın dediğini yapmıştır. Destekleyen Erdoğan'dır. Erdoğan'ın grupta söylediği laflar da açık seçik hazmedilecek laflar değil" ifadesini kullandı.
 
"Dava açacak mısınız?" sorusu üzerine Genç, "Açacağım" karşılığını verdi. Meclis tutanaklarında söz konusu küfürlerin nokta nokta şeklinde yazıldığının hatırlatılması üzerine Genç, "Söyleyen utanmıyor da onlar neden koyuyorlar. Onlar o partide, o lafları söyleyen adamı kendi bünyesinde tutuyor da tutanağa koyup koymaması neyi ifade eder" şeklinde konuştu. 

CİHAN
<< Önceki Haber Kamer Genç'ten tuhaf açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER