Kılıçdaroğlu kendisini ifadeye çağıran savcıya böyle seslendi

CHP grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu kendisini ifadeye çağıran savcıya ve Meclis Tv yayınının kapatılmasıyla ilgili de Cemil Çiçek'e yüklendi.

Kılıçdaroğlu kendisini ifadeye çağıran savcıya böyle seslendi

CHP grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu 4 eski bakanın soruşturma önergelerinin görüşülmesi sırasında Meclis TV'nin yayın yapmamasını eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Halk bunları öğrenmesin diye Meclis TV'ye sansür getirdiler. Halk niye öğrenmesin? Bunun sorumlusu kimse alınmasın TBMM'yi yöneten Cemil Çiçek'tir. Parlamentoyu halka kapatmak gibi kavram olabilir mi?" dedi.

Kendisini sehven ifadeye çağıran savcıyı da sert sözlerle eleştiren Kılıçdaroğlu, "Bir tetikçi savcı beni çağırmış. Ben gülüp geçtim. Merak ettiğim bu adamın hukuk diplomasını kim verdi? Bu adam gerçekten savcı mı?" diye sordu.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o sözleri:

BUNUN SORUMLUSU CEMİL ÇİÇEK'TİR

Dün parlamentoda ayrıntılı olarak görüşüldü. Ama önümüzdeki süreçte soruşturma komisyonlarında tamamı görüşülecek. Acı olan şu. Halk bunları öğrenmesin diye Meclis TV'ye sansür getirdiler. Halk niye öğrenmesin? Bunun sorumlusu kimse alınmasın TBMM'yi yöneten Cemil Çiçek'tir. Parlamentoyu halka kapatmak gibi kavram olabilir mi? İnternet üzerinden yayını engellemeye çalışıyorsunuz.

TRT TARAFSIZ MI?

Size YSK rakamlarını vereceğim. TRT ile ilgili. 22 Şubat-2 Mart arasında ekrana getirime partilerle ilgili haberler. AKP 13 saat 32 dakika, CHP 45 dakika, MHP 42 dakika, BDP 2 dakika. Tarafsızlığa bakın siz.

15 Mart -21 Mart 2014 AKP 17 saat 36 dakika, CHP 1 Saat 1 dakika, MHP 1 saat tarafsızlığa bakın. Sansür ruhlarına işlemiş. Biz bunları söyleseydik bunlar muhalefet söyler derler. TRT tarafsız mı? İktidar borazanlığı yapıyor ama onun da hesabını soracağız.

Bakanlar konuştular. Ben tüm yurttaşlar izlesin isterdim. TRT'yi eleştirdik ama 17 Aralık bize havuz medyasını öğretti.

SAVCI BOZUNTUSU

Bir tetikçi savcı beni çağırmış. Ben gülüp geçtim. Merak ettiğim bu adamın hukuk diplomasını kim verdi? Bu adam gerçekten savcı mı? Ben Cumhuriyet savcılarını iyi tanırım. Bilal'in savcısı olduğu yerde o savcı olmaktan çıkar. Arkadaşlarım araştırmış kim şikayet etmiş diye. Hırsız şikayet etmiş.

Deniz Feneri’ni hatırlıyorsunuz. Sonunda o savcıları çıkardılar. Burada da beni çıkaracağını sanıyor. Benim ifademi alacakmış bu savcı bozuntusu. Kim oluyorsun sen. Unutmasınlar bir cumhuriyet savcıları bir de Erdoğan savcıları var. Bir namuslu bir de namussuzluğunu yazan çizenler var. Bizi kendi yandaşları gibi ürkeceğimizi zannediyorlar.  Her CHP'li ödülsüz kahramandır, her CHP'li bedel ödemeye hazırdır, her CHP'li inandığı yoldan geri dönmez.
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu kendisini ifadeye çağıran savcıya böyle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER