Yiğit Bulut'un Babacan sözleri Ankara'yı sarstı

Sabah Gazetesi, Başbakan danışmanı Yiğit Bulut'un Babacan'ı hedef alan haberinin içeriğini Bulut'tan gelen uyarıyla üç defa değiştirdi.

Yiğit Bulut'un Babacan sözleri Ankara'yı sarstı

Başbakan danışmanı Yiğit Bulut, Ziraat Bankası'nın Bank Asya'yla ilgilendiğiyle ilgili açıklama yapan Ali Babacan'ı yalanladı ve hakkında ilginç ifadeler kullandı. Bulut, Babacan hakkında ilginç ifadeler kullandığı haberini daha sonra düzelttirdi. Bu arada Ali Babacan'ın Bank Asya ile ilgili açıklamalarını Bank Asya'da yalanlamıştı.

Sabah gazetesinin internet sitesi Yiğit Bulut'un açıklamalarını haberleştirdi. Sabah gazetesi, Yiğit Bulut'un "Ali Babacan'ın Cemaat'in adamı olduğu ve bu açıklamalardan dolayı hesap sorulacak" dediğini yazdı. Bunun üzerine Yiğit Bulut Twitter'dan bu sözleri yalanladı ve kendisi Sabah Gazetesi'nde yayınlanan haberi değiştirdi. Haber daha sonra tekrar değiştirildi.

Sabah gazetesinin Yiğit Bulut'a dayanarak Babacan hakkında böyle bir haber yapması sosyal medyada "Babacan'a yönelik operasyon mu yapılıyor?" yorumlarına sebep oldu.

İşte Sabah gazetesinin internet sitesinde yer alan iki haberin ekran görüntüsü...


<< Önceki Haber Yiğit Bulut'un Babacan sözleri Ankara'yı sarstı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER