Quaresma geliyor! Her konuda anlaştılar

Porto'da sergilediği performansla alkış alan, Querasma, menajeri tarafından Süper Lig ekibine önerildi.

Quaresma geliyor! Her konuda anlaştılar

Porto'da sergilediği performansla alkış alan, Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Querasma, menajeri tarafından Galatasaray'a önerildi.

Ricardo Quaresma'nın Türkiye haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, başarılı oyuncu ve kulübü Porto ile her konuda anlaştıklarını belirterek, Galatasaraylı idarecilere yıldız futbolcuyu her an getirebileceklerini söyledi.

"ŞARTLAR OLUŞURSA HEMEN GELİR"

Radyospor'un canlı yayın konuğu olan Yeşilbaş, "Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Buradan talep eden takımlar var. Süreç devam ediyor. Görüşmeler iyi ilerliyor. Her an Türkiye'ye gelebilir. Fenerbahçe  ile ilgili bir yetkim yok. Ama Galatasaray dahil bir kaç kulübün gündeminde. Henüz bir sonuca bağlanmadı, ama fikir teatisi şeklinde konuştuk. Değerlendiriyorlar, cevap verecekler" dedi.

"PROFESYONEL BİR TERCİH YAPACAK"

Yeşilbaş, "Quaresma, aslında Türkiye söz konusu olduğu zaman tereddütsüz ' Beşiktaş ' diyor. Beşiktaş taraftarının kendisine olan sevgisini unutamıyor. Ancak Beşiktaş yönetimi kesinlikle Portekizli oyuncuyu düşünmüyor. Bundan dolayı profesyonel bir tercih yapacak. Galatasaray'dan gelecek teklif iyi olursa gelir." dedi.
<< Önceki Haber Quaresma geliyor! Her konuda anlaştılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER